Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi mezuniyet töreninde öğrenciler, "Filistin bu sene mezun vermedi, dünya sınıfta kaldı" pankartı açarak Filistin'e destek verdi.

        Balkan Kongre Merkezi'ndeki mezuniyet töreninde bölümlerini başarıyla bitiren 630 öğrenci mezuniyet sevinci yaşadı.

        Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende, Eğitim Fakültesi öğrencilerinden oluşan koro konser verdi.

        Dekan Prof. Dr. Sevinç Sakarya Maden, öğrencilerin 4 yıl boyunca kaliteli bir akademik kadrodan eğitim aldığını ifade etti.

        Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi mezunlarının Türkiye'nin dört bir yanında görev yaptığını belirten Maden, öğrencilere iş yaşamında başarı diledi.

        Fakülteyi birinci tamamlayan Bilge Selanik de Trakya Üniversitesi mezunu olmaktan gurur duyduğunu belirterek, ailesine ve hocalarına teşekkür etti.

        Konuşmaların ardından öğrencilere mezuniyet belgeleri verildi.

        Mezuniyet töreninde öğrenciler "Filistin bu sene mezun vermedi, dünya sınıfta kaldı" pankartı açarak Filistin'e destek verdi.

        Bir öğrenci ise Filistin'e destek vermek amacıyla Filistinlilerin direnişini sembolize eden kefiye takarak sahneye çıktı.

        Öğrenciler, mezuniyet yemini edildiği sırada şehit öğretmenlerin fotoğraflarının yer aldığı "Öğretmenlerimiz geleceğin ışıklarıdır, onları söndürme" yazılı pankart da açtı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler