Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Bilgi Spor Fenerbahçe Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe Galatasaray derbi maçı biletleri satışa çıktı mı, bilet fiyatları ne kadar?
        1

        Fenerbahçe Galatasaray derbisi için nefesler tutuldu. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda oynanacak mücadeleye sayılı günler kala Fenerbahçe Galatasaray maçının biletlerinin satışa sunulacağı tarih merak konusu oldu. Bilet fiyatları ve biletlerin satışa sunulacağı tarih kadar Fenerbahçe Galatasaray derbisinin tarihi de taraftarların gündeminde. Peki, Fenerbahçe Galatasaray derbi maçı biletleri satışa çıktı mı, bilet fiyatları ne kadar? Fenerbahçe Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta? İşte detaylar...

        2

        FENERBAHÇE- GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN?

        Fenerbahçe- Galatasaray derbisi 21 Eylül Cumartesi günü 20.00'de oynanacak.

        3

        DERBİ HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

        Fenerbahçe- Galatasaray maçı beIN Sports 1'den canlı olarak yayınlanacak.

        4

        ARALARINDA OYNANAN MAÇLAR

        Fenerbahçe ile Galatasaray toplamda 132 kez karşılaştı. Müsabakaların 51'i sarı- lacivertlilerin üstünlüğüyle sonuçlanırken, 42 karşılaşmadan ise Galatasaray galip ayrıldı. Derbideki 39 karşılaşmada ise eşitlik bozulmadı.

        5

        FENERBAHÇE GALATASARAY MAÇ BİLETİ NE ZAMAN SATIŞA ÇIKACAK?

        Fenerbahçe Galatasaray maçı biletleri henüz satışa çıkmadı. Biletlerin satışa sunulacağı tarihe ilişkin bir gelişme olması durumunda haberimiz üzerinden öğrenebilirsiniz.

        6

        Fenerbahçe'nin Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde Galatasaray ile mücadele edeceği mücadelenin Futbol Seremoni Paketleri 17 Eylül Salı günü saat 14.00’te satışa açıldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ