Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Transfer Ferdi Kadıoğlu'nun son talibi Manchester United! - Son dakika Fenerbahçe transfer haberi - Futbol Haberleri
        1

        Süper Lig'de son 2 sezondur sergilediği performansla adından söz ettiren Ferdi Kadıoğlu, EURO 2024'e de damgasını vurdu.

        2

        A Milli Takım formasıyla grup maçlarında başarılı bir grafik çizen 24 yaşındaki sol bek, transferin gözdesi haline geldi.

        3

        Avrupa kulüplerinin peşinden koştuğu Fenerbahçeli yıldıza son olarak Premier Lig'in dev kulübü Manchester United talip oldu.

        4

        İngiliz basınından SportsMole'de yer alan habere göre; Manchester United, A Milli Takımımız ile etkileyici performans sergileyen Ferdi Kadıoğlu için devreye girdi.

        5

        24 yaşındaki futbolcunun EURO 2024 performansının Avrupalılar tarafından mercek altına alındığı ve Arsenal'in ardından ManU'nun da Ferdi'yi kadrosuna katmak için girişimlerini hızlandırdığı aktarıldı.

        6

        Ferdi'nin hem Fenerbahçe'de gösterdiği istikralı perfomansa hem de A Milli Takım'da Montella'nın ilk tercihi olduğuna vurgu yapılan haberde, turnuva sonrası Avrupa'nın dev takımlarının Ferdi için kıyasıya bir rekabet içerisine gireceğine dikkat çekildi.

        7

        DORTMUND'DAN 30 MİLYON EURO

        Öte yandan Almanya Bundesliga devi Borussia Dortmund'un da Ferdi Kadıoğlu'nu transfer etmek istediği belirtildi.

        8

        Nuri Şahin yönetimindeki sarı-siyahlıların, Fenerbahçe'ye 30 milyon Euro'luk teklif yapmaya hazırlandığı öne sürüldü.

        9

        Geride bıraktığımız sezon Fenerbahçe ile tüm kulvarlarda 53 maça çıkan Ferdi Kadıoğlu, 3 gol ve 5 asistlik performans sergiledi.