Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Son Dakika

Teb yatırım Haberleri, Güncel Teb yatırım haberleri ve Teb yatırım gelişmeleri

TEB Yatırım haberleri

Son dakika TEB Yatırım haberleri ile ilgili Habertürk'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan TEB Yatırım gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan TEB Yatırım haber sayfamızda...
  • TEB'den 100 milyon Euro'luk tahvil ihracı

    Para, 08 Mayıs 2024

    TEB'den 100 milyon Euro'luk tahvil ihracı

    Türk Ekonomi Bankası (TEB), International Finance Corporation (IFC) ile 100 milyon Euro tutarında tahvil ihraç etti.

  • Rönesans GYO halka arz oluyor!

    Borsa, 14 Nisan 2024

    Rönesans GYO halka arz oluyor!

    Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş. halka arzına onay verdi. 135 TL hisse fiyatıyla talep toplayacak olan Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka arz kapsamında, toplamda 33.357,450 lot dağıtımı yapacak. Halka açıklık oranı yüzde 10,08 açıklanan Rönesans GYO'nun halka arz büyüklüğü 4,5 milyar TL olduğu belirtildi. İşte Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka arz tarihi, olası lot dağılımı ve katılım endeksine ilişkin tüm detaylar...

  • Rönesans GYO talep toplama tarihleri

    Merak Edilenler, 13 Nisan 2024

    Rönesans GYO talep toplama tarihleri

    Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş. halka arz oluyor. Halka arz büyüklüğü 4,5 milyar TL olarak açıklanan halka arzda toplamda 33.357,450 lot dağıtımı yapılacak. Söz konusu halka arza katılmayı düşünen yatırımcılar, "Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka arz ne zaman, hisse fiyatı ne kadar? Rönesans GYO kaç lot verir, hangi bankalarda var?" sorularının yanıtını aramaya başladı. İşte Rönesans Gayrimenkul Yatırım talep toplama tarihleri...

  • Enflasyon muhasebesi kimi etkileyecek?

    İş-Yaşam, 31 Ocak 2024

    Enflasyon muhasebesi kimi etkileyecek?

    Borsanın Şirketleri programının bu haftaki konuğu İş Yatırım Araştırma Direktörü Emre Sezan oldu. Enflasyon muhasebesinin borsa şirketlerini nasıl etkileyeceğini dile getiren Sezan, özellikle borçlu, malvarlığı yüksek olan ve stoku yüksek şirketlerde nasıl bir etki görüleceğini analiz etti. Sezen, ihracatçı beyaz eşya şirketleri, perakende, enerji şirketleri ile holdinglerin yeni dönem ekonomi politikalarından nasıl etkileneceğini anlattı.

  • Yatırım dünyasında kadının adı var mı?

    İş-Yaşam, 08 Mart 2022

    Yatırım dünyasında kadının adı var mı?

    Global Yatırım Holding ile Yatırımcı Rehberi’nin bu haftaki konuğu TEB Yatırım Genel Müdür Yardımcısı Pınar Uğuroğlu Delice oluyor. Programda 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla sermaye piyasalarında kadının durumu ele alınıyor. Kadının yatırımcı olarak hareket tarzı ve psikolojisinin masaya yatırıldığı Yatırımcı Rehberi'nde sermaye piyasalarında profesyonel olarak çalışan kadınlara ve fon yöneticilerine bakış açısı da ele alınıyor.

  • Zurich ve TEB'den 10 yıllık işbirliği

    Sigorta, 28 Ocak 2021

    Zurich ve TEB'den 10 yıllık işbirliği

    Türk Ekonomi Bankası (TEB) ve Zurich Sigorta, 2008 yılında başlayan iş birliklerini gelecek 10 yılda da devam ettirmek üzere bir anlaşma imzaladı. 2021 yılı itibarıyla hayata geçen, Türkiye’de yeni yılın ilk yatırımları arasında yer alan bu iş birliğiyle, Zurich Sigorta’nın hayat dışı sigorta branşındaki ürün ve hizmetleri, TEB dağıtım kanallarından münhasıran sunulacak.    

  • Euroclear TEB ile çalışacak

    Para, 20 Ağustos 2020

    Euroclear TEB ile çalışacak

    Hazine ve Maliye Bakanlığı ile anlaşma yaparak Türkiye’de faaliyetlerine başlayan Belçika menşeli uluslararası merkezi saklama kuruluşu Euroclear Bank S.A. (Euroclear), Türkiye’de hesap işleticisi olarak Türk Ekonomi Bankası (TEB) ile çalışacak.

  • 'Dijital dönüşüme uyumlu nakit yönetimi anlayışı geliştirdik'

    Para, 14 Kasım 2019

    'Dijital dönüşüme uyumlu nakit yönetimi anlayışı geliştirdik'

    Nakit Yönetimi alanındaki güncel gelişmeleri ve trendleri paylaşmak amacıyla bu yıl beşincisi düzenlenen TEB Nakit Yönetimi Akademisi gerçekleştirildi. TEB Genel Müdürü Ümit Leblebici’nin açılış konuşmasıyla başlayan etkinlikte, dönüşen dünyada nakit yönetimi, sürdürülebilir ekonomi ve dijitalleşme uzman isimlerin katılımıyla gündeme taşındı. Leblebici konuşmasında "Her şeyin anlık olarak değiştiği, hızlı aksiyon almanın yeni normal haline geldiği bu dönemde, nakit yönetiminde çok sağlam bir finansal entelektüel sermayaye ve sağlam bir dijital altyapıya ihtiyaç olduğu açık. Biz de TEB olarak dijital dönüşüme uyumlu bir nakit yönetimi anlayışı geliştirdik" dedi

  • TEB, konut kredisi faizinde indirime gitti

    Para, 09 Eylül 2019

    TEB, konut kredisi faizinde indirime gitti

    Türk Ekonomi Bankası (TEB), konut kredi faiz oranını 120 aya kadar olan tüm vadelerde yüzde 1,20'ye indirdi

  • TEB, ilk çeyrekte aktif toplamını yüzde 5.0 arttırdı

    Para, 03 Mayıs 2019

    TEB, ilk çeyrekte aktif toplamını yüzde 5.0 arttırdı

    Türk Ekonomi Bankası´nın (TEB) aktif toplamı sene başından itibaren yüzde 5.0 artarak, 102.2 milyar liraya ulaşırken, net karı 312.4 milyon lira oldu. TEB´in ekonomiye ve müşterilerine sağladığı desteğin en önemli göstergesi olan krediler ise aynı dönemde toplam aktiflerinin yüzde 65.2´sini oluşturdu.

  • TEB Portföy, ING Portföy'ü satın aldı

    Para, 26 Nisan 2019

    TEB Portföy, ING Portföy'ü satın aldı

    Türk Ekonomi Bankası (TEB) ve BNP Paribas Grubu ortaklığında faaliyetlerini sürdüren TEB Portföy Yönetimi ve ING Bank ING Bank’ın iştiraki olan ING Portföy Yönetimi hisselerinin tamamının satışı konusunda anlaştı. Anlaşma ile TEB ve ING grupları yatırım fonu dağıtımı konusunda uzun süreli işbirliğine de imza attılar.

  • TEB'den 1 milyar TL'lik net kar

    Para, 07 Şubat 2019

    TEB'den 1 milyar TL'lik net kar

    Türk Ekonomi Bankası (TEB) geçen yıl 1 milyar TL net kar elde etti.

  • TEB saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

    Merak Edilenler, 03 Temmuz 2018

    TEB saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

    Kocaeli Halk Bankası olarak 1927 yılında kurulan ve 1982 yılında adını Türk Ekonomi Bankası olarak değiştiren TEB'in çalışma saatleri merak ediliyor. TEB saat kaçta açılıyor saat kaçta kapanıyor? Meak edilenler haberimizde. Türk Ekonomi Bankası 09:00-12:30 / 13:30-17:00 saatleri arasında hizmet vermektedir. İşte tüm detaylar...

  • TEB Genel Müdürü'nden çarpıcı açıklamalar

    Para, 15 Mart 2015

    TEB Genel Müdürü'nden çarpıcı açıklamalar

    TEB Genel Müdürü Ümit Leblebici, ekonomideki gelişmelere ilişkin soruları yanıtladı

  • 3,5 sent hedefi ne zaman?

    İş-Yaşam, 15 Mayıs 2024

    3,5 sent hedefi ne zaman?

    Borsanın Şirketleri programının bu haftaki konuğu TEB Yatırım Araştırma Müdürü İbrahim Usul oldu. Bir süredir yükseliş trendinde devam eden Borsa İstanbul'un kısa vadede 3,5 orta vadede 4,1 ve nihayetinde tarihi zirvesi olan 5,1 sente ulaşmasının mümkün olup olmadığını anlatan Usul, bu hedeflerin gerçekleşmesi için gerekli şartları sıraladı. Usul, Türkiye'nin gri listeden çıkması, not artırımları, global piyasalardaki yükselişin olumlu etkisi, Türkiye'nin kredi risk priminin (CDS) düşmesi ve varolan programa uyulması halinde enflasyon ve faizdeki düşüş beklentisinin endeksi nereye taşıyabileceğini değerlendirdi.

  • TEB Yatırım'a uluslararası ödül!

    Para, 11 Haziran 2011

    TEB Yatırım'a uluslararası ödül!

    Türk hisse senetleri araştırma faaliyetleri alanında birinci oldu

  • Bankalar için hangi riskler geçerli?

    İş-Yaşam, 01 Mart 2023

    Bankalar için hangi riskler geçerli?

    Borsanın Şirketleri programının bu haftaki konuğu TEB Yatırım Genel Müdür Yardımcısı Pınar Uğuroğlu Delice oldu. 2022 yılı bankacılık bilançolarını değerlendiren Uğuroğlu, rekor kara rağmen hisse fiyatlarının yeteri dereceğe yükselip yükselmediği konusundaki fikirlerini aktardı. Uğuroğlu, başta enflasyona endeksli tahviller ve mevduat ile kredi arasındaki faiz marjının hangi bankayı nasıl etkilediğini ve önümüzdeki yıl bu 2 kalemin hangi bankanın bilançosuna nasıl yansıyacağını anlattı.

  • 9 aylık bilançolarda öne çıkanlar

    İş-Yaşam, 02 Kasım 2022

    9 aylık bilançolarda öne çıkanlar

    TEB Yatırım Prime ile Borsanın Şirketleri programının bu haftaki konuğu İş Portföy Hisse Senedi Bölüm Müdürü Oğuz Ayhan oldu. Borsa şirketlerinin açıklanan 9 aylık bilançolarının ele alındığı programda Ayhan, hangi sektörlerin bilançosunun dikkat çektiğini açıklandı. Borsanın son dönem rallisinde rasyoları olağanüstü yükselen, değerini bulan ve geri kalan sektörlerin masaya yatırıldığı Borsanın Şirketleri'nde önümüzdeki dönem potansiyel barındıran sektör ve hisseler dile getirildi.

  • Bankaların kârlılığı sürecek mi?

    İş-Yaşam, 18 Mayıs 2022

    Bankaların kârlılığı sürecek mi?

    Borsanın Şirketleri programının ilk konuğu TEB Yatırım Genel Müdür Yardımcısı Pınar Uğuroğlu Delice oluyor. Bankacılığın 3'üncü çeyrek bilançolarının masaya yatırıldığı programda Uğuroğlu Delice, bankaların en önemli 14 bilanço kalemi ve 10 rasyodan yola çıkarak bankaları tek tek değerlendiriyor. Programda başta Türk Lirası kredi büyümesi, net faiz gelirleri, net ücret ve komisyon gelirleri, karşılıklar ve net kârın bankacılık açısından neyi ifade ettiği açıklanarak hangi bankanın hangi alanda sınıfı geçtiği, hangi bankanın performansının düşük olduğu dile getiriliyor