Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Hande Yener'den Gülşen'e destek: Herkes özgürlüğünü yaşasın! - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Geçtiğimiz gün meslektaşı Berksan ile bir gece kulübünde aynı sahneyi paylaşan şarkıcı Hande Yener, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

        2

        "O YARIŞ BİTTİ"

        Yener, pandemi döneminden sonra şarkıcıların arasındaki polemik ve atışmaların sona erdiğinin hatırlatılmasının ardından "İsterseniz bir polemik patlatayım!" diyerek, espri yaptı. Sanatçı, daha sonra sözlerine şöyle devam etti:

        Şu an herkes birbirinin afişini paylaşıyor o durumdayız. Artık daha çok birlik beraberlik halinde olmalı ve birbirimizi desteklemeliyiz. Bence artık tarz bu tarafa döndü öyle bir yarış bitti, herkes kendi yoluna bakıyor, hepimiz işimizi özledik. Birisi sahneye çıkınca hepimiz mutlu oluyoruz, bir buçuk sene kimliksiz kaldık. Hepimizi için psikolojik olarak da zor bir dönemdi. Nazar değmesin inşallah.

        3

        "POPOSU GÜZEL, GİYİNİYOR"

        48 yaşındaki şarkıcı, ayrıca geçtiğimiz günlerde transparan tercihi ile çok konuşulan meslektaşı Gülşen'e de destek verdi.

        Hande Yener, konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

        Ben onun fiziğini beğeniyorum. Zaten 'Sarışınım' klibinde de öyle giyinmişti unutuldu galiba hatırlattı. Tabii dünya starları bunu yapıyor ama Türkiye'de pek alışık bir durum değil. Ben de bazı konserlerimde böyle şeyler yapmıştım. Kendini nasıl rahat hissediyorsa... Artık biz aileyiz, olaya çok yabancı gibi bakmamak lazım. Arada sanatçı kafasına eser acayip davranır, bunlar olabilir. Michael Jackson suratını bembeyaz yapıyor, fotolarını basına yolluyordu bu işler stratejik... Çok hoş bakımlı bir kadın. Poposu güzel, giyiyor ne yapsın? Sosyal medyanın gazına gelmeyelim, herkes özgürlüğünü yaşasın.

        4

        "O HATAYI BİR KERE YAPTIM!"

        Evlilik ile ilgili sorulara "Bunlar banel şeyler..." diyen Yener, "Evlenmeden çocuk sahibi olur musunuz?" sorusuna ise "Ben o hatayı bir kere yaptım. Genelde hatalarımı bir kere yaparım." yanıtını verdi. Ünlü şarkıcının Çağın Kulaçoğlu adında bir oğlu bulunuyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ