Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Icardi, Wanda Nara ve Keita Balde'nin mesajlarını ifşa etti! - Galatasaray Haberleri
        1

        Galatasaray'daki performansıyla Süper Lig'e damga vuran Arjantinli golcü Mauro Icardi, özel hayatıyla yeniden gündem oldu.

        2

        Mauro Icardi, Instagram hesabında paylaştığı hikayeyle Spartak Moskova'nın başarılı ismi Keita Balde'nin evli olmasına rağmen Wanda Nara'ya mesaj attığını ifşa etti.

        3

        Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamanın ardından Balde Icardi'yi aradı ancak 29 yaşındaki forvet telefonlarını açmadı.

        4

        Bununla da yetinmeyen Icardi, Simona Guatieri'ye (Keita Balde'nin eşi) mesaj atarak kocasının onu aldattığını söyledi.

        5

        İhanet iddialarının ilk çıktığı yer olarak Wanda Nara ve Simona Guatieri'nin aynı kolyeyi takması gösteriliyor. İddialara göre; Balde, eşine ve Wanda Nara'ya aynı kolyeyi aldı.

        6

        Olaylar bununla da bitmedi, Wanda Nara ve Keita Balde'nin aynı gün, benzer saatlerde "Mutlu ol" paylaşım yapması da ihanet iddialarını güçlendirdi.

        7

        Keita Balde ise iddiaları reddetti. Wanda Nara ile Dubai'da dostane bir görüşme olduğunu söyledi ve isminin bu tarz haberlerde geçmemesini istediğini belirtti.

        8

        GALATASARAY TARAFTARINDAN BALDE'YE YOĞUN MESAJ

        Galatasaray taraftarı ise Keita Balde ve oynadığı takım olan Spartak Moskova'nın sosyal medya hesaplarını yorum yağmuruna tuttu. Balde ve Rus ekibi de çareyi gönderileri yoruma kapatmakta buldu.

        9

        Öte yandan, özel izin alarak Fransa'ya giden Icardi, boşandığı eşi Wanda Nara ile ortak kullandığı tüm eşyaları kendi üzerine aldı.

        10

        Golssip'in haberine göre Mauro Icardi, kendisine ait olan ancak eşi Wanda Nara ve çocuklarının kullandığı özel jetini geri almak için acil olarak Fransa'ya gitti.

        11

        Jetin üstüne alma işlemlerini halleden Icardı, kendi üzerine olan fakat eski eşi Wanda Nara'nın kullandığı kredi kartlarını da bloke ettirdi.

        12

        Bu durumdan bir alışveriş sırasında haberi olan Wanda Nara, kasada ödemeyi gerçekleştiremeyince sinir krizi geçirdi.