Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        CEV Kupası 8'li Finaller Turu ilk maçında evinde Çekya temsilcisi CEZ Karlovarsko'yu 3-1 mağlup eden Arkas Spor, yarın play-off biletini almak için rakibine konuk olacak.

        Karlovy Vary Spor Salonu'nda oynanacak rövanş maçı saat 20.00'de başlayacak. Müsabakayı Nuno Maia (Portekiz), Katarzyna Sokol (Polonya) hakem ikilisi yönetecek. Mavi-beyazlılar, her türlü galibiyette ya da 3-2'lik yenilgi halinde bir üst tura yükselecek. Çekya ekibinin 3-1 ya da 3-0'lık galibeyeti durumunda turu geçen takımı altın set belirleyecek. İzmir temsilcisi turu geçerse üst turda Rio Duero (İspanya) - Chenois (İsviçre) eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak. Bu eşleşmede ilk maçı Chenois deplasmanda 3-2 kazandı.

        Müzesinde Challenge Kupası şampiyonluğu bulunan Arkas Spor, daha önce CEV Kupası'nda iki kez çeyrek finale kalmayı başarmıştı.

        DHA-Spor - Türkiye-İzmir - İZMİR,

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler