Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR'decamiasıyla birlikte kendi ayakları üzerinde durmaya çalışan kentin 112 yıllık en eski spor kulübü Karşıyaka'ya önemli sponsorluk destekleri geliyor. Yeşil-kırmızılılarda geçen şubat ayında yönetimi devralıp, 1 Haziran'daki kongrede güven tazeleyen Başkan İlker Ergüllü'nün kulübe büyük maddi katkı sağlayacak 2 önemli firmayla anlaşma aşamasında olduğu öğrenildi.

        Sponsorluk anlaşmaları resmiyete geçince yıllardır artan borç yükü altında mücadele eden Kaf-Kaf'a yeni sezon öncesi can suyu olacak. Anlaşmaların bayram tatili sonrası imzalanması bekleniyor. Karşıyaka yönetimi, 30 yıldır kulübün evi olan Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'nin 27 Haziran'da İzmir Çevre, Şehircilik ve İklim İl Müdürlüğü Milli Emlak Daire Başkanlığı tarafından yıllık 29 milyon 800 bin TL tahmini bedelle yapılacak ihalesinin iptali için de girişimleri sürdürüyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler