Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TFF2'nci Lig takımlarından Bucaspor 1928'in dış transferde Giresunspor'dan ayrılan ön libero Erol Can Akdağ'a kanca attığı öğrenildi. Karadeniz ekibinde profesyonel olan 27 yaşındaki futbolcu nisan ayında sözleşmesini feshetti. Çankayaspor, Ağrı 1970 ve Tuzlaspor'da kiralık forma giyen Erol Can, geçen sezon Giresunspor formasıyla 1'inci Lig'de 12 maçta görev yaptı.

        Erol Can'a 1'inci Lig'den de taliplerin olduğu iddia edilirken, küme düşen Giresun temsilcisi ile vedalaşan tecrübeli futbolcunun İzmir kulübüne gelmeye sıcak baktığı ifade edildi. Öte yandan 3'üncü Lig ekibi Karabük İdmanyurdu; Bucaspor 1928'den Kerem Yorulmaz, Ege Okka ve kaleci Melih Ataş'la anlaştı. Kerem, geçen sezon Karabük kulübünde kiralık oynamıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler