Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TFF2'nci Lig Beyaz Grup'ta pazar günü evinde Fethiyespor'la karşılaşacak Altay, rakibiyle şimdiye kadar oynadığı 3 resmi maçta da mağlubiyet yüzü görmedi. Altay bu müsabakalarda 2 galibiyet alırken, 1 kez sahadan beraberlikle ayrıldı. Fethiyespor'la tarihinde ilk kez 1 Kasım 2012'de Türkiye Kupası'nda karşı karşıya gelen siyah-beyazlılar, o müsabakada 89'uncu dakikada Halil Yılmaz'ın golüyle sahadan 1-0 galip ayrıldı. İki takım 2017-18 sezonunda yine 2'nci Lig Beyaz Grup'ta birbirlerine rakip oldu.

        O sezon İzmir'de oynanan karşılaşmada Fethiyespor, 12'nci dakikada Onur Garip'in golüyle 1-0 öne geçti. Bu gole halen takımda yer alan 43 yaşındaki Murat Uluç'un penaltı golüyle yanıt vererek skoru 1-1'e getiren Altay, 90+4'üncü dakikada İhsan Furkan Deniz'in golüyle galibiyete uzandı: 2-1. İkinci devrede Fethiye'de oynanan randevuda ise ev sahibi ekip 46'ncı dakikada Anıl Taşdemir ile öne geçti. Altay, 73'üncü dakikada penaltıdan Muharrem Ozan Cengiz ile golü bulup 1 puana razı oldu: 1-1.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler