Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR'in Bornova ilçesinde, bipolar bozukluğu bulunan C.K. (34), kendisini tedavi için hastaneye götürmeye gelen polis ekiplerini satırla tehdit etti. C.K.'nin elindeki satırı alıp etkisiz hale getiren polis memuru Volkan Baçtaş, çıkan arbedede darp sonucu kolundan yaralandı.

        Olay, 9 Ekim'de saat 12.30 sıralarında, Bornova ilçesinde meydana geldi. Mahkeme kararıyla vesayet altına alınan bipolar bozukluk hastası C.K., zorunlu tedavi için Ege Üniversitesi Hastanesi'ne götürülmek istendi. C.K., kendisini hastaneye götürmeye gelen polis ekiplerini elindeki satırla tehdit etti. Bu sırada polis memuru Volkan Baçtaş, C.K.'nin anlık dalgınlığından yararlanıp üzerine hamle yaparak elindeki satırı almak istedi. Polis memuru Baçtaş, bu sırada koluna aldığı darbeyle yaralandı. C.K., güçlükle etkisiz hale getirilip, elindeki satır alındı, daha sonra da tedavisi için Ege Üniversitesi Hastanesi'ne götürüldü. Darp sonucu yaralanan polis memuru Volkan Baçtaş’a da aynı hastanede ayakta müdahale edildi.

        Öte yandan, olay anı çevredeki bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler