Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SÜPER Lig'de son olarak Eyüpspor'a 1-0 yenilen Göztepe, cumartesi günü Gürsel Aksel Stadı'nda oynayacağı Trabzonspor maçına mutlak 3 puan parolasıyla hazırlanırken, sarı-kırmızılılar son 5 maçta rakibini yenemedi. Son olarak Trabzonspor'a karşı 2019-2020 sezonunda galibiyet alabilen Göztepe, sonraki 5 maçta 4 yenilgi ve 1 beraberlik elde etti.

        Trabzonspor'u 2 Kasım 2019 tarihinde deplasmanda 1-0 mağlup eden Göz-Göz, sezonun ikinci yarısında bordo-mavililere 3-1 kaybetti. Ertesi sezon Trabzon'da 1-0 yenilen Göztepe, evinde ise 1-1 berabere kaldı. Göztepe'nin küme düştüğü 2021-2022 sezonunda Trabzonspor her iki maçta da rakibini yendi. Göztepe, Gürsel Aksel'deki maçı 1-0 kaybederken, Trabzon'daki maç da 4-2'lik skorla ev sahibi takım lehine sonuçlandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler