Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Gaziemir İlçe Başkanı İsmail Yaşadı, ilçede meydana gelen orman yangınında söndürme çalışmalarına destek veren ekiplere teşekkür etti.

        AK Parti Gaziemir İlçe Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre Yaşadı, yangının kontrol altına alınması için ekiplerce büyük uğraş verildiğini belirtti.

        Orman yangınlarına karşı duyarlı olunması yönünde çağrıda bulunan Yaşadı, "Vatandaşlarımızı özellikle piknik alanlarına sigara izmaritlerini atmamaları ve ateş yakmamaları konusunda daha duyarlı olmaya davet ediyoruz. Bu doğa bizim, bu memleket bizim. Yarının geleceği çocuklarımız ve yaşadığımız dünyaya karşı herkesin sorumlu olduğunu bir kez daha hatırlatmak isterim." ifadelerini kullandı.

        Dün Menderes ilçesi Görece Mahallesi ile Gaziemir ilçesi Irmak Mahallesi arasında yerleşim alanlarına yakın konumdaki ormanlık alanda yangın çıkmıştı.

        Yangın İzmir Orman Bölge Müdürlüğüne ait 5 uçak, 9 helikopter, 25 arazöz, 7 su ikmal, 3 dozer ve 3 yer ekibi ile itfaiyenin müdahalesiyle kontrol altına alınmıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler