Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Kişiliğinizi ortaya çıkaran görsel test: İlk gördüğünüz şey sizin hakkınızda ne anlatıyor?
        1

        Optik illüzyonların tarihi Antik Yunan'a kadar uzanır. Yunanlılar, illüzyonları sanatlarına ve mimarilerine dahil ederlerdi ve bu sanatsal şaşırtmacalar, çağlar boyunca insanlığın ilgisini çekmeye devam etti. Bu kalıcı ilgi, beyinlerimizin aslında neye baktığımızı anlamaya çalışırken yaşadığı kafa karışıklığından kaynaklanır. Optik illüzyonlar ve gizli görüntüler oldukça ilgi çekici olduğundan genellikle görsel test haline getirilir. Haberimizde bu testlerden birinde dikkatinizi çeken ilk görüntünün, karakteriniz hakkında neler söyleyebileceğini derledik. İşte, seçiminiz ve size söyledikleri...

        Not: Test tamamen eğlence amaçlıdır, hiçbir bilimsel veriye dayanmaz.

        2

        Görselde ilk önce ne görüyorsunuz?

        3

        EĞER BİR YÜZ GÖRÜYORSANIZ

        İlk gördüğünüz şey geniş çeneli bir yüzse, bu ayrıntıları ihmal etme ve daha büyük resme odaklanma eğiliminde olduğunuzu gösterebilir. Dışa dönük tarafta olma olasılığınız daha yüksektir.

        4

        Yani sosyalleşmek, sohbet etmek ve arkadaşlarınızla takılmak, bunu yorucu bulabilecek içedönükler insanların aksine sizi enerjik kılar. Ayrıca sorunları tartışmalar yoluyla çözmeyi tercih ediyorsunuz. Kişiliğiniz insanlar tarafından rahat ve açık olarak tanımlanıyor. Yani, insanlar sizi genellikle ulaşılabilir ve arkadaş canlısı olarak görüyor.

        5

        EĞER BİR KADIN GÖRÜYORSANIZ

        Eğer koyu saçlı bir kadın gördüyseniz bu, sizin keskin gözlem yeteneklerine ve ayrıntılara dikkat etme yeteneğine sahip olduğunuzu gösteriyor. Çok fazla insanla çevrili olduğunuzda çabuk yorulan, içine kapanık ve çekingen bir kişi olabilirsiniz.

        6

        İnsanlar sizi genellikle sessiz ve utangaç biri olarak algılayabilir. Ayrıca genellikle başkalarının sizi tanımasını biraz zorlaştırıyorsunuz ancak yalnızlığınızdan gerçekten keyif alıyorsunuz ve kendinizi yalnız veya reddedilmiş hissetmiyorsunuz.

        Kaynak: Bright Side

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ