Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Milla Jovovich'in kızı Ever Gabo Anderson oyuncu oluyor - Magazin haberleri
        1

        Yönetmen Paul William Scott Anderson ile mutlu bir evlilik sürdüren Milla Jovovich, birkaç ay önce üçüncü kızı Osian Lark Elliot Jovovich Anderson'ı dünyaya getirdi.

        2

        Ailesiyle neşeli anlarını sık sık Instagram'dan yayılayan Jovovich, bu kez en büyük kızı Ever Gabo Anderson ile ilgili bir paylaşımda bulundu.

        3

        "BEBEĞİMİZLE GURUR DUYUYORUZ"

        Dünyaca ünlü yıldız, kızının Disney'in yeni projesi Peter Pan'da 'Wendy' rolünü oynayacağını, "Bebeğimizle gurur duyuyoruz. Kızım beş yaşından beri bunu istiyordu" ifadelerini kullandı.

        4

        Anne ve babasının yolundan gitmeye karar veren 12 yaşındaki Anderson, ilk önemli rolünü oynayacak.

        5

        Yönetmenliğini David Lowery'nin üstlendiği filmde 'Peter Pan' rolünü de Alexander Molony oynayacak. Lowery aynı zamanda Tob Halkbrooks ile birlikte filmin ortak senaryo yazarlığını paylaşıyor.

        6

        Film 'Live action' tekniğiyle çekilecek. Bu teknik, animasyon karakterleriyle gerçek oyuncuları bir araya getiriyor.

        7

        Jovovich ile Anderson'un ilk kızları olan Ever Gabo Anderson, daha önce de babasının yönetmenliğini yaptığı 'Resident Evil: Son Bölüm'de de ufak bir rol almıştı.

        Anderson, filmde annesinin oynadığı karakterin çocukluğunu canlandırmıştı.

        8

        'Peter Pan ve Wendy' adlı film, J.M Barrie'nin 'Peter Pan' adlı klasiğinin uyarlaması. Bu roman farklı yorumlarla birçok kez beyaz perdeye uyarlanmıştı.

        9

        Barrie'nin romanı, Peter Pan'i de kendi yaşadıklarından yola çıkarak kaleme aldı. Hiç yaşlanmayan Peter Pan'in esin kaynağı O, 6 yaşındayken ölen ağabeyi...

        10

        Annesi, 13 yaşında ölen oğlunun yerine James Matthew Berrie'yi koyunca o da hayatı boyunca 13 yaşında kaldı. Barrie'nin boyu da psikojenik cücelik adı verilen bir hastalık yüzünden uzamadı, hep 1.40 cm kaldı.

        11

        PETER PAN'IN KONUSU NE?

        Kuşlarla perilerin arasında kalabilmek için büyümek istemeyen Peter Pan, kuşlar gibi uçabilen bir çocuk. Daha yedi günlük bir bebekken pencereden uçup giden kanatsız bir çocuk.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ