Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Elon Musk ve Giorgia Meloni'nin fotoğrafı gündem oldu | Dış Haberler

        ABD'li düşünce kuruluşu Atlantic Council'ın akşam yemeğinde bir araya gelen Elon Musk ve İtalya Başbakanı Giorgia Meloni'nin birbirlerine baktığı fotoğraf sosyal medyada gündem oldu.

        Dünyanın en zengin insanı, Space X, Tesla ve X'in CEO'su Musk, İtalya'nın ilk kadın başbakanı Meloni ile Atlantic Council'ın etkinliğinde bir araya geldi. Musk, Meloni'ye Küresel Vatandaş Ödülü'nü takdim ettiği sırada samimi bir şekilde görüntülendi.

        Musk, etkinlikte sahneye davet ettiği Meloni için "İçi dışından da güzel" açıklamasını yapmış, iki isim sahnede sarılırken Meloni de Musk için "değerli bir deha" ifadelerini kullanmıştı. Musk ve Meloni'nin gündem olan fotoğrafın ardından sosyal medyada ikilinin birlikte olduğuna dair yorumlar yapıldı.

        REKLAM

        "ANNEMLE ORADAYDIM"

        Bu iddiaların ardından açıklama yapan Musk, Meloni ile bir ilişki yaşadığını reddetti. 53 yaşındaki Musk, sosyal medya platformu X'te bir gönderiye şu yanıtı verdi: "Annemle oradaydım. Başbakan Meloni ile aramızda romantik ilişki yok." dedi.

        MUSK'IN ANNESİNDEN AÇIKLAMA

        Teknoloji milyaderinin annesni Maye Musk, Elon Musk'la Meloni'nin X'te "Sonrasında ne olduğunu hepimiz biliyoruz" ifadesiyle paylaşılan bir fotoğrafına yanıt verdi. Maye Musk, "Elon'la otele geri döndüm" dedi.

        Maye Musk daha sonraki paylaşımında da kendisi, oğlu ve Meloni'nin olduğu bir fotoğrafı paylaşarak "Meloni'yle olan etkinlikten bu fotoğrafı buldum. Tüm bu aptalca imalara bir son verin" ifadesini kullandı.

        *Haberin görseli Associated Press tarafından servis edilmiştir.

        ÖNERİLEN VİDEO
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ