Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Bilgi Magazin Müstakbel Damat filmi konusu ve oyuncu kadrosu: Müstakbel Damat konusu nedir, oyuncuları kimler, ne zaman çekildi?
        1

        Başrollerini Erdal Özyağcılar, İlker Ayrık ve Hande Soral'ın paylaştığı Müstakbel Damat filmi bu akşam televizyon ekranlarında izleyici karşısına çıkacak. Komedi türünde kaleme alınan film, 2022 yılında vizyona girdi. Peki, Müstakbel Damat konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var? İşte Müstakbel Damat filmi konusu ve oyuncuları...

        2

        MÜSTAKBEL DAMAT KONUSU NEDİR?

        Hasan, Sema'nın ailesiyle tanışıp onları hemen evliliğe razı etmek için Kıbrıs yollarına düşer. Burası coğrafyası, şivesi, yaşaması tatlı, ama farklı bir yerdir. Yaşadığı onca aksiliğin ve şanssızlığın üstüne Hasan’ın sırlarını Çetin Ali Baba'dan saklaması hiç de kolay olmayacaktır.

        3

        MÜSTAKBEL DAMAT OYUNCULARI KİMLER?

        Müstakbel Damat oyuncuları arasında İlker Ayrık, Erdal Özyağcılar, Hande Soral, Nilgün Kasapbaşoğlu, Ayça Erturan, Aykut Taşkın, Suat Sungur, Ahu Sungur, Bilge Şen, Ferdi Akarnur, Ilgıt Uçum, Serkan Özcezarlı, M.Serdar Fırat ve Yücel Erten gibi önemli isimler yer alıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ