Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Niğde İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.

        Valilikten yapılan açıklamaya göre, mesleki eğitim ihtiyaçlarının belirlenmesi, istihdam politikalarının oluşturulması ve işsizliğin önlenmesine yönelik çalışmalar yapmak amacıyla oluşturulan kurul, Vali Yardımcısı Ahmet Yıldız başkanlığında valilik toplantı salonunda toplandı.

        İŞKUR İl Müdürlüğü tarafından 1 Ocak-30 Haziran'da gerçekleştirilen kurumsal çalışmalara yönelik performans göstergeleri, 2023'te işgücü piyasası araştırmasının sonuçları, İŞKUR Genel Müdürlüğü ile Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü arasında imzalanan mesleki eğitimin desteklenmesine ilişkin işbirliği protokolü kurulun bilgisine sunuldu.

        Ayrıca toplantıda, mesleki eğitim alan gençlerin mezun olduğu alanda istihdam edilmesini sağlamaya yönelik çalışmalarla İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Denetim Kurulu faaliyetleri değerlendirildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Niğde haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Niğde Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler