Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sosyal medya aleminden daha neler göreceğiz kim bilir!!! Şimdi de bir kadın, kocasını sosyal medya hesabından boşadı ve hatta dinimiz gereği Allah katında aslolan nikahın bittiğini anlatan sözlerle "Boş ol, boş ol, boş ol" dedi.

        Bilmeyenler için nedir "Boş ol, boş ol, boş ol" mevzusu; "Serbest bırakmak anlamına gelir. Türkçede boşanmak demektir. Erkeğin dini nikahta edindiği 3 talak (boşanma) hakkıdır. İnsanlar, içinde bulundukları devletlerin nikah akitleri ile evlenebilirler ama Allah katında aslolan nikah dini nikahtır" olarak kayıtlarda geçiyor.

        Erkeğin karısına söylediği bu sözü bu kez de bir kadın dile getirdi; Üstelik sosyal alemde.

        Kim bu kadın? Dubai Emir'i Muhabbed bin Raşid'in kızı Prenses Şeyha Mahra. Ve Prenses daha iki ay önce kızını kucağına almış bunun üzerine "Boşandığımızı ilan ediyorum" yazıp, "Sevgili kocacığım, diğer arkadaşlarla meşgul olduğun için, boşandığımı ilan ediyorum. Boş ol, boş ol, boş ol. Kendine iyi bak. Eski eşin" yazdı.

        Helal olsun. Kadın böyle güçlü olunca bu oluyor işte. Kocasını, erkeği umursamıyor. Yani;

        -Kocasının ilgisizliğini görünce "Bye bye" diyor.

        -Aldatmasına hemen tepki gösteriyor. Hatta boşanıyor.

        -Çekmiyor, çekmek istemiyor.

        -Kendi karar veriyor ve yaşıyor.

        -Kendi önceliği oluyor.

        Budur yani!!!

        Bir kesim bu yüzden kadınların güçlü olmasını istemiyor. Çünkü kadın güçlü olursa adamı çekmiyor. Adama mecbur kalmıyor. Ki erkekler de her dertlerinin çekilmesini istiyor malum. Kadınların alttan almasını, her sıkıntılarını çekmesini bekliyor.

        Bakın çekilir çekilmesine ama karşıdan da bir adım gelmeyince olmuyor hani. Hep kadın yapınca bazı şeyleri, olmuyor yani! Bakın kadın sevse, aşık olsa bile, "Bye bye" diyor. Çünkü mecbur gitmeye. Başka yapacak bir şey yok. Çünkü görüyor ki, düzelmeyecek, değişmeyecek. Kadın da ne yapıyor? "Ben gideyim bari" deyip çekip gidiyor.

        Ne yapsın... Acısını da çekip yepyeni bir hayata başlamaya çalışıyor.

        Erkek bu arada ne mi yapıyor?

        -Hemen erkek arkadaşları ile alemlere dalıyor.

        -O kadın senin, bu kadın benim çapkınlık turlarına çıkıyor.

        -Kısa bir süre sonra da sevse de, sevmese de hayatına bir kadın katıyor ve yine bildiği yoldan yürüyor.

        -Kadın acı çekerken, o hayatına bakıyor.

        Yani anlayacağınız durum hep aynı. Değişen bir şey yok. O yüzdendir ki, Prerses fazla uzatmadan iki aylık bebeği de kucağındayken bunu kendisine yapan kocaya kısaca bir "Bye bye" çekip kapıyı kapatmış.

        Akıllı kadınmış, erkenden tehlikeyi fark etmiş!!! Düşünün ki prenses olan bir kadına bunu yapan sıradan bir kadına neler etmez. Ya da daha iki aylık bebeği varken bunu yapıyorsa gelecekte neler etmez neler o erkek. Tehlikeyi erkenden fark etmek gerek bazen.

        ***

        Hadise yine eğitimde

        Malumunuz Hadise'nin başı gerek seksi klipleri, gerekse sahne kıyafetleri ile dertte. Kadının sürekli ya sahne kıyafetleri eleştirilir ya da klipleri, seksi görüntüler yüzünden yasaklanır.

        Kendisi önceki gün Harbiye Açıkhava konserine tamamen kapalı bir tulum ile çıkmış.

        Sonrasında da, "Çıplaklık kıyafetle ilgili değil, kafada" gibisinden bir açıklama yapmış.

        İyi güzel de Hadise ne gerek var böyle derslere arkadaş. Bak sen işine, çık konserine, söyle şarkılarını, giy yine seksi kıyafetlerini. Herkes her şeyin farkında, bile bile yapıyorlar zaten.

        Bırak bak keyfine Allah aşkına.

        İnsanlar böyle eğitilmez. Ciddiye alınma. Bak Gülşen'e hiç oralı bile olmuyor. Sen de olma bence.

        Fakat, o dapdaracık tulumunda güzel fiziğin gözlerden kaçmadı.

        ***

        Kadınlar beni görmeye geliyor

        Malumunuz yüz germe estetiği olan Cenk Eren, herkesin merak konusu. Önceki gün Bodrum'daki sahnesinde izlediğim Cenk Eren, sahneden "Dikkat ediyorum da beni izlemeye gelen kadın sayısında yüzde 80 artış var. Sanırım yüzümü merak ediyorsunuz" deyip güldü.

        Bakın yüzde yüz imzamı atıyorum bu düşünceye. Çünkü bana bile sürekli kadınlar, "Cenk'in yüzü nasıl olmuş?", "Gerçekten göründüğü gibi var mı?", "Doktoru kim?", "Randevu aldım doktorundan bekliyorum" diyor. Fakat sadece kadınlar değil, erkekler de soruyor. Ve hatta erkekler de merak ediyor. Çünkü erkeklerde de yüz germe ameliyatları çok fazla arttı.

        Tamam Cenk Eren'in sahnesi güzeldir, sosyeteye de hitap eder, halka da. Her kesimi gerçekten eğlendirir, her zaman ilgi görür ama bu yaz yaptırdığı estetik ile çok daha fazla dikkatleri üzerine topladı. Hem kadınlar hem de erkekler tarafından. Birçok erkek Cenk Eren'in yüz germe operasyonundan sonra fikir değiştirdi. Ben biliyorum.