Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig EMS Yapı Sivasspor Rıdvan Dilmen'den Sivasspor - Galatasaray maçı yorumu: Sivasspor'un iptal olan golünde ne olduğunu... - Spor haberleri - EMS Yapı Sivasspor Haberleri
        6

        "NASIL ADALET BEKLEYECEKSİN?"

        "VAR'daki ofsayt çizgisini çeken insanların kulüplerin başkanlarına, kulüplere ana avrat küfür ettiğini biliyorum. Fenerbahçe başkanlarına... Bu adamdan nasıl adalet bekleyeceksin?"

        7

        "HİÇBİR YERDE BÖYLE DEĞİL"

        "Bildiğin arıyorlar ya! Golde hiçbir şey yok ama iptal etmek için bir şey arıyorlar. Şimdi ofsayt diyecekler ve geçecekler. Dünyanın hiçbir liginde hakemler bu kadar lig etki etmez.

        8

        "Geçen sezon Trabzonspor açık ara şampiyon oldu mesela ama Abdullah Avcı ve oyunculardan daha çok şampiyonluğu savunan insanlar var. 'Trabzonspor'u ben şampiyon' yaptım diye gezinen insanlar..."

        9

        "SKORA BAĞLI BİR OYUN"

        "Maça gelecek olursak; Gomis'i daha önce çıkarması gerekirdi bence Okan Buruk'un. Seferovic o kadar da kötü bir oyuncu değil"

        10

        "Yine de hoca kazanmak için tüm değişiklikleri yaptı. Sivas gibi zor bir deplasmanda skora bağlı bir oyunu tercih etti Okan hoca."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ