Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Rüya Tabirleri Rüyada Börek Pişirmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Fırında Börek Pişirdiğini Görmek Anlamı Nedir?

        Rüyada börek görmek, yumuşak huylu ve iyi kalpli bir kişiye işaret eder. Bekar bir kadının rüyada börek pişirmesi, tüm aileyi saran neşeye, mutluluğa ve güzel bir habere delalet eder. Rüyada hamur görmek, rüya sahibinin yakınları ile görüşmek üzere bir geziye çıkacağına işaret eder. Aynı zamanda eve gelen misafirler de yorulur. Rüya sahibinin iş hayatında önemli başarılar elde edeceğine veya göstereceğine işaret eder. Böylece maddi ve manevi açıdan önemli bir ana geldiği zaman varsa borçlarından kurtulacağına yorumlanır. Çevresi tarafından sevilen ve sayılan bir insan olacağı rivayet edilir.

        Rüyada Fırında Börek Pişirdiğini Görmek Anlamı Nedir?

        REKLAM

        Rüyada börek yapmak, rüya sahibinin evli ise hayırlı bir evladı olacağına işarettir. Aynı zamanda bekâr kişiler için bu rüya yakında iyi bir eşle evleneceğinize işarettir. Rüya sahibi kısa sürede hayallerine kavuşabilir. Rüyayı görenin sıkıntı ve zorlukları son bulacaktır. Rüyada fırında börek pişirdiğini görmek rüya sahibinin genel olarak mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine işarettir. Dilek ve hayallerinizin gerçekleşeceğine, geleceğinizin parlak olacağına işarettir. Hayatının başarılarla dolu olacağına, hem iş hem de sosyal hayatına istekleri doğrultusunda yön vereceğine işaret eder.

        İbn-i Şirin, rüyada hamur görmenin, rüyayı gören kişinin hamurun kabarıp mayalandığını görmesi, helal paraya ve ağır ve şerefli bir işten kazanılan çokça kazanca delalet ettiğini görmüştür. Evli bir kadın rüyasında börek pişirdiğini görmesi veya çokça börek yaptığını görmesi, bu onun iyilik ve takvadan zevk alan, ailesine iyilik yapan bir kadın olduğuna işarettir.

        Rüyada Börek Yediğini Görmek

        Rüyada börek yemek, rızk sağlık ve afiyettir. Bir kimse rüyasında börek yediğini görmesi, kendisine hayırlar geleceğine ve amaçlarına ulaşacağına delalet eder. Rüyada börek yemek, sahibinin alnının teriyle yorumlanır. Helal yollardan bir lokma yer ve doğru yoldan sapmadan mala kavuşur. Rüya sahibinin işlerin artması nedeniyle bolluk ve bereketin geleceğine, böylece kişinin çok daha rahat ve huzurlu bir hayata geçiş yapacağına işaret eder. Rüyada börek yediğini görmek rüya sahibinin ailevi sorunlardan kurtulacağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, sorunlarının üstesinden geleceğine, çözüm bulacağına ve işinde çok daha başarılı olacağına delalettir.

        Rüyada kıymalı börek yemek hayırlı kabul edilir. Rüya sahibinin şansının geri döneceğine, hayatının düzeleceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, şifa, huzur ve neşe bulacağına tabir edilir. Rüyada patatesli börek yemek rüya sahibinin üzüntüden, işsizlikten, yoksulluktan kurtulacağına ve evdeki eski mutluluk ve huzurun geri geleceğine hayallerin gerçek olacağına ve huzurun yeniden sağlanacağına delalettir. Rüyada iyi pişmiş güzel görünen bir börek yemek, rüya sahibinin tüm dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, her türlü zorluğun kısa sürede üstesinden geleceğine işaret eder. Genellikle yeni iş ve fırsatlara ve kazanılacak iyi fırsatlara işaret eder. Rüya sahibi işsiz ise yeni bir iş bulur güzel kazançlar elde eder.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Kübra Çorluk
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ