Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Şampiyonlar Ligi Şampiyonlar Ligi finali bilet fiyatları ne kadar, kaç TL? 2023 Şampiyonlar Ligi final bileti nasıl, nereden alınır ve final ne zaman? - Futbol Haberleri
        1

        Şampiyonlar Ligi'nde yarı final eşleşmelerinin belli olmasının ardından finale ilişkin arayışlar da artmıştı. İstanbul'da oynanacak zorlu final öncesi merakla beklenen biletler de satışa sunuldu. İşte, hem bilet fiyatları hem de yarı final ve final maçlarına dair bilgiler...

        2

        BİLET FİYATLARI AÇIKLANDI

        Biletler, UEFA’nın resmî bilet uygulaması “UEFA Mobile Tickets” aracılığıyla taraftarlara maçtan birkaç gün önce ulaştırılacak. Bilet sahiplerinin hem Android hem de İOS platformlarında mevcut olan bu uygulamayı mobil cihazlarına indirerek, biletlerini saklaması ve yönetmesi mümkün olacak.

        3

        2023 UEFA Şampiyonlar Ligi final maçının bilet fiyatları 1. Kategori 690 Euro, 2. Kategori 490 Euro, 3. Kategori 180 Euro, 4. Kategori 70 Euro olarak belirlendi. Engelli biletleri ise 70 Euro’dan satışa sunulacak ve ücretsiz bir refakatçi bileti de içerecek.

        Futbolseverler, kendilerine ayrılan kategoride en fazla 2 (iki) adet bilet satın alabilecek.

        4

        ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE YARI FİNALE YÜKSELEN TAKIMLAR

        Devler Ligi'nde Napoli'yi eleyen Milan ve Chelsea'yi saf dışı bırakan Real Madrid, yarı finale yükselen ilk takımlar oldular.

        5

        ŞAMPİYONLAR LİGİ YARI FİNAL MAÇLARI NE ZAMAN?

        Bu akşam oynanacak çeyrek final rövanş mücadelelerinde Bayern Münih - Manchester City eşleşmesinin galibi Real Madrid; Inter - Benfica eşleşmesinde tur atlayan takım ise Milan ile karşı karşıya gelecek.

        Yarı final maçları 9-10 Mayıs ile 16-17 Mayıs tarihlerinde oynanacak.

        6

        ŞAMPİYONLAR LİGİ FİNALİ NE ZAMAN?

        Şampiyonlar Ligi finali, İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda 10 Haziran 2023 Cumartesi günü oynanacak.

        Haberi Hazırlayan: Mete Ertunç Sevilir
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ