Beyaz Prenses
The White Princess, Philippa Gregory'nin aynı isimli kitabındaki, Beyaz Kraliçe'nin kızı Yorklu Elizabeth'in, Lancaster fatihi 7. Henry ile olan evliliğinin hikayesi anlatılıyor. (18 yaş ve üzeri için uygundur)
Düşmanla Yatmak
Bölüm 1
/Düşmanla Yatmak
Yayın Tarihi: 16 Nisan 2017
Ölen sevgilisi III. Richard'ın yasını tutmaya devam eden York Prensesi Elizabeth, yeni İngiltere kralıyla tanışmak için evliliklerinden önce yola çıkar.
Kalpler ve Zihinler
Bölüm 2
/Kalpler ve Zihinler
Yayın Tarihi: 23 Nisan 2017
Henry krallık turuna çıkarken Lizzie onun kendisine bağlanmasını sağlamak için ne mümkünse yapar. Bu sırada Lizzie'nin annesi, Henry'yi devirme planlarını sürdürmektedir.
Burgonya
Bölüm 3
/Burgonya
Yayın Tarihi: 30 Nisan 2017
Henry ve Lizzie ilk oğulları, Arthur'u kucaklarına alır. Bir vârisin doğumu ülkeyi birleştirir ama Tudor ve York ailelerinin birbirinden daha çok kopmasına yol açar.
Tahtın Talibi
Bölüm 4
/Tahtın Talibi
Yayın Tarihi: 07 Mayıs 2017
Leydi Margaret, Henry ile Lizzie'nin arasına girer. Bu sırada Burgonya Düşesi ve onun donanma gemileri İrlanda'ya doğru yola çıkar.
Hainler
Bölüm 5
/Hainler
Yayın Tarihi: 14 Mayıs 2017
Yedi yıl süren barışın ardından Lizzie ve Henry, Burgonya'dan bir davet alır. Leydi Margaret, Jasper'ı bir sırrına ortak eder.
İngiliz Topraklarındaki İngiliz Kanı
Bölüm 6
/İngiliz Topraklarındaki İngiliz Kanı
Yayın Tarihi: 21 Mayıs 2017
Henry ve Lizzie, oğulları Arthur'un nişanını ayarlamak için İspanya'ya doğru yola çıkar. Bu sırada Burgonya'daki karışıklık savaşla sonuçlanır.
İki Kral
Bölüm 7
/İki Kral
Yayın Tarihi: 28 Mayıs 2017
Richard olduğunu iddia eden kişi esir alınıp İngiltere'ye getirilir. Richard'ın gelişi, Lizzie ve Henry'nin evliliğinde yeni bir çalkantıya sebep olur.