Beyaz Prenses

1. Sezon

Düşmanla Yatmak
Bölüm 1
/Düşmanla Yatmak
Yayın Tarihi: 16 Nisan 2017
Ölen sevgilisi III. Richard'ın yasını tutmaya devam eden York Prensesi Elizabeth, yeni İngiltere kralıyla tanışmak için evliliklerinden önce yola çıkar.
Kalpler ve Zihinler
Bölüm 2
/Kalpler ve Zihinler
Yayın Tarihi: 23 Nisan 2017
Henry krallık turuna çıkarken Lizzie onun kendisine bağlanmasını sağlamak için ne mümkünse yapar. Bu sırada Lizzie'nin annesi, Henry'yi devirme planlarını sürdürmektedir.
Burgonya
Bölüm 3
/Burgonya
Yayın Tarihi: 30 Nisan 2017
Henry ve Lizzie ilk oğulları, Arthur'u kucaklarına alır. Bir vârisin doğumu ülkeyi birleştirir ama Tudor ve York ailelerinin birbirinden daha çok kopmasına yol açar.
Tahtın Talibi
Bölüm 4
/Tahtın Talibi
Yayın Tarihi: 07 Mayıs 2017
Leydi Margaret, Henry ile Lizzie'nin arasına girer. Bu sırada Burgonya Düşesi ve onun donanma gemileri İrlanda'ya doğru yola çıkar.
Hainler
Bölüm 5
/Hainler
Yayın Tarihi: 14 Mayıs 2017
Yedi yıl süren barışın ardından Lizzie ve Henry, Burgonya'dan bir davet alır. Leydi Margaret, Jasper'ı bir sırrına ortak eder.
İngiliz Topraklarındaki İngiliz Kanı
Bölüm 6
/İngiliz Topraklarındaki İngiliz Kanı
Yayın Tarihi: 21 Mayıs 2017
Henry ve Lizzie, oğulları Arthur'un nişanını ayarlamak için İspanya'ya doğru yola çıkar. Bu sırada Burgonya'daki karışıklık savaşla sonuçlanır.
İki Kral
Bölüm 7
/İki Kral
Yayın Tarihi: 28 Mayıs 2017
Richard olduğunu iddia eden kişi esir alınıp İngiltere'ye getirilir. Richard'ın gelişi, Lizzie ve Henry'nin evliliğinde yeni bir çalkantıya sebep olur.