You Me Her

1. Sezon

Sigara, Soğan Cipsi ve Her Şey Karışık
Bölüm 1
/Sigara, Soğan Cipsi ve Her Şey Karışık
Yayın Tarihi: 22 Mart 2016
Kardeşinin, evliliğiyle ilgili verdiği tartışmalı tavsiyeyi uygulayan Jack, ek işi escortluk olan 25 yaşındaki lisansüstü öğrencisi Izzy ile iletişim kurar.
Sakin Olur musun?
Bölüm 2
/Sakin Olur musun?
Yayın Tarihi: 29 Mart 2016
Suçluluk duyan Izzy, kendisine ve apartman dairesine çeki düzen vermeye karar verir. Emma'nın geçmişiyle ilgili paylaştığı bir sır Jack'in rahatsızlık duymasına yol açar.
Birleşmeme Kuralı
Bölüm 3
/Birleşmeme Kuralı
Yayın Tarihi: 05 Nisan 2016
Jack ve Emma, anlaşmalarının temel kurallarını koyar. Ancak Emma, Izzy ile ilk buluşmasının ardından eve döndüğünde kıskançlık çirkin yüzünü gösterir.
Kutuyu İşaretle
Bölüm 4
/Kutuyu İşaretle
Yayın Tarihi: 12 Nisan 2016
Dave, Carmen'den aldığı haberlerle Jack'in seks sonrasında yaşadığı mutluluğu sonlandırır. Nina, Izzy'nin gerçekleri görmesini sağlar. Lori'nin kızı okulda Jack'i haşlar.
Jack'in Yeğeni
Bölüm 5
/Jack'in Yeğeni
Yayın Tarihi: 19 Nisan 2016
Izzy, Andy ile ilişkisini düzeltmeye çalışsa da aklı Jack ve Emma ile meşguldür. Bu sırada çift, hata yapıp yapmadıklarını düşünmektedir.
Bizi Seviyorum
Bölüm 6
/Bizi Seviyorum
Yayın Tarihi: 26 Nisan 2016
Emma, Jack ve Izzy ilk romantik karşılaşmaları olan üçlü sekste yollarını bulmaya çalışır. Andy, Izzy hakkındaki gerçeği arar. Lori, bilgi toplama çabalarını hızlandırır.
Muhteşem Gecenin Sabahı
Bölüm 7
/Muhteşem Gecenin Sabahı
Yayın Tarihi: 03 Mayıs 2016
Izzy okulu kırarak günü Emma ve Jack ile geçirmek ister. Emma ve Jack aceleyle işe gidince Izzy şaşkın ve kalbi kırık bir hâlde geride kalır.
Daha Kalabalık Bir İlişki
Bölüm 8
/Daha Kalabalık Bir İlişki
Yayın Tarihi: 10 Mayıs 2016
Emma ve Jack, Izzy ile olan iş anlaşmalarını tekrar yürürlüğe sokmak ister. Nina, bu fikri desteklese de Izzy'nin aklında başka bir şeyler vardır.
Colorado, Güzel Evim
Bölüm 9
/Colorado, Güzel Evim
Yayın Tarihi: 17 Mayıs 2016
Ava, Emma ve Jack'in geride bıraktıkları izleri silmelerine yardım eder. Ancak Lori'nin Trakarsky çiftiyle işi henüz bitmemiştir. Izzy, fevri bir karar alır.