You Me Her
Evli bir çiftin başka bir kadınla "polyamory" ilişki yaşaması konu edilmektedir. Biraz daha açmak gerekirse evlisiniz, eşinizi seviyorsunuz ve aynı anda başka birinden hoşlanıyorsunuz. Eşinizin de haberi dahilinde birlikte oluyorsunuz. Bireylerin birden fazla sevgilisi olabiliyor ve eşinizde durumun bilincinde olup buna onay veriyor. (Dizi içeriği 18 yaş ve üzeri için uygundur)
Sigara, Soğan Cipsi ve Her Şey Karışık
Bölüm 1
/Sigara, Soğan Cipsi ve Her Şey Karışık
Yayın Tarihi: 22 Mart 2016
Kardeşinin, evliliğiyle ilgili verdiği tartışmalı tavsiyeyi uygulayan Jack, ek işi escortluk olan 25 yaşındaki lisansüstü öğrencisi Izzy ile iletişim kurar.
Sakin Olur musun?
Bölüm 2
/Sakin Olur musun?
Yayın Tarihi: 29 Mart 2016
Suçluluk duyan Izzy, kendisine ve apartman dairesine çeki düzen vermeye karar verir. Emma'nın geçmişiyle ilgili paylaştığı bir sır Jack'in rahatsızlık duymasına yol açar.
Birleşmeme Kuralı
Bölüm 3
/Birleşmeme Kuralı
Yayın Tarihi: 05 Nisan 2016
Jack ve Emma, anlaşmalarının temel kurallarını koyar. Ancak Emma, Izzy ile ilk buluşmasının ardından eve döndüğünde kıskançlık çirkin yüzünü gösterir.
Kutuyu İşaretle
Bölüm 4
/Kutuyu İşaretle
Yayın Tarihi: 12 Nisan 2016
Dave, Carmen'den aldığı haberlerle Jack'in seks sonrasında yaşadığı mutluluğu sonlandırır. Nina, Izzy'nin gerçekleri görmesini sağlar. Lori'nin kızı okulda Jack'i haşlar.
Jack'in Yeğeni
Bölüm 5
/Jack'in Yeğeni
Yayın Tarihi: 19 Nisan 2016
Izzy, Andy ile ilişkisini düzeltmeye çalışsa da aklı Jack ve Emma ile meşguldür. Bu sırada çift, hata yapıp yapmadıklarını düşünmektedir.
Bizi Seviyorum
Bölüm 6
/Bizi Seviyorum
Yayın Tarihi: 26 Nisan 2016
Emma, Jack ve Izzy ilk romantik karşılaşmaları olan üçlü sekste yollarını bulmaya çalışır. Andy, Izzy hakkındaki gerçeği arar. Lori, bilgi toplama çabalarını hızlandırır.
Muhteşem Gecenin Sabahı
Bölüm 7
/Muhteşem Gecenin Sabahı
Yayın Tarihi: 03 Mayıs 2016
Izzy okulu kırarak günü Emma ve Jack ile geçirmek ister. Emma ve Jack aceleyle işe gidince Izzy şaşkın ve kalbi kırık bir hâlde geride kalır.
Daha Kalabalık Bir İlişki
Bölüm 8
/Daha Kalabalık Bir İlişki
Yayın Tarihi: 10 Mayıs 2016
Emma ve Jack, Izzy ile olan iş anlaşmalarını tekrar yürürlüğe sokmak ister. Nina, bu fikri desteklese de Izzy'nin aklında başka bir şeyler vardır.
Colorado, Güzel Evim
Bölüm 9
/Colorado, Güzel Evim
Yayın Tarihi: 17 Mayıs 2016
Ava, Emma ve Jack'in geride bıraktıkları izleri silmelerine yardım eder. Ancak Lori'nin Trakarsky çiftiyle işi henüz bitmemiştir. Izzy, fevri bir karar alır.
Seks Perisi ve Ebedi Aşklar
Bölüm 1
/Seks Perisi ve Ebedi Aşklar
Yayın Tarihi: 14 Şubat 2017
Jack ve Emma, Izzy'yle tekrar bir araya gelir, ama yeni ilişki durumları ne Dave ve Carmen'in ne de yeni bir oda arkadaşına ihtiyacı olan Nina'nın hoşuna gider.
Vajina Takımı
Bölüm 2
/Vajina Takımı
Yayın Tarihi: 21 Şubat 2017
Emma, Jack ve Izzy, komşularına "üçlü çift" olarak gider. Havalı olmadıklarını hisseden Carmen ve Dave, onları tuhaf bir çifte randevu için popüler bir kulübe götürür.
Hatırla, Ruby, Hatırla
Bölüm 3
/Hatırla, Ruby, Hatırla
Yayın Tarihi: 28 Şubat 2017
İş görüşmesine giden Jack, yıllardır görmediği ama onun için önemli olan biriyle karşılaşır. Carmen, Emma'yı cinsel yönelimi hakkında sıkıştırır.
Kutudaki Kedi
Bölüm 4
/Kutudaki Kedi
Yayın Tarihi: 07 Mart 2017
Erkek arkadaşlarıyla dışarı çıkan Jack, Ruby'yle karşılaşır. Kızlar gecesinde herkes Chardonnay içerken, Izzy ve Nina Molly içer.
Ot Kafası ve Aşk Sırları
Bölüm 5
/Ot Kafası ve Aşk Sırları
Yayın Tarihi: 14 Mart 2017
Emma'yla kavga eden Jack, abisinin evine gider. Izzy panikler. Dave ve Carmen yatak odasında yeni bir şeyler dener.
Siz Trakarsky’lerin Derdi Ne Lan?
Bölüm 6
/Siz Trakarsky’lerin Derdi Ne Lan?
Yayın Tarihi: 21 Mart 2017
Emma, Jack'in dönmeyeceğinden endişelense de ilk arayan olmak istemez. Bu arada Jack, Ruby'yle akşam yemeği planları yapar.
Tuhaf Janis ve Cahil Fakir Bebek Taşıyıcısı
Bölüm 7
/Tuhaf Janis ve Cahil Fakir Bebek Taşıyıcısı
Yayın Tarihi: 28 Mart 2017
Emma ve Jack, bebek yapma üzerine konuştuğunda Izzy dışlanmış hisseder. Andy'nin eski sevgilisi, Nina'ya kötü haberler verir. Dave ve Carmen'in gecesi tuhaf bir hâl alır.
Ucube Aşk Köpekleri
Bölüm 8
/Ucube Aşk Köpekleri
Yayın Tarihi: 04 Nisan 2017
Emma'nın muhafazakar ebeveynleri ziyarete geldiğinde Izzy, Jack ve Emma için taşıyıcı annelik yapıyormuş gibi davranır. Nina, Andy'nin romantik geçmişini araştırır.
Aşk Filmi ve Votka
Bölüm 9
/Aşk Filmi ve Votka
Yayın Tarihi: 11 Nisan 2017
Tuhaf bir durumda yakalanan Emma, ebeveynlerine itirafta bulunur. Nina, Andy'nin özlemini çekerken Izzy, bir aile kurmaya hazır olup olmadığını merak eder.
Bölüm 1
Yayın Tarihi: 20 Mart 2018
Emma, Seattle'da kurumsal kariyer basamaklarını tırmanırken Jack ve Izzy, Portland'daki çatı katı dairesine yerleşir. Carmen, bir komşuyla dergi işine girişir.
Bölüm 2
Yayın Tarihi: 27 Mart 2018
Boşanma belgelerinin imzalanması yaklaşırken Jack ve Emma eşyaları bölüşür. Izzy'nin geçmişinden bir sima yeniden ortaya çıkar. Nina bir buluşma deneyi gerçekleştirir.
Bölüm 3
Yayın Tarihi: 03 Nisan 2018
Düşüncesizce yaptığı bir hareket Emma'nın pişman olmasına yol açar. Dave ve Carmen ebeveynlik sorumlulukları üzerine tartışır. Izzy bir gençlik merkezinde gönüllü olur.
Bölüm 4
Yayın Tarihi: 10 Nisan 2018
Emma sırlarını Kylie'den saklar. Izzy'nin babası onun hayatının bir parçası olmaya çalışır. Jack, Izzy'nin bebek sahibi olmaya hazır olup olmadığını düşünür.
Bölüm 5
Yayın Tarihi: 17 Nisan 2018
Jack, Emma'nın açıklamaları nedeniyle sarsılırken Emma büyük bir kararla karşı karşıyadır. Izzy, kişisel yaşamını tez konusu olarak kullanır.
Bölüm 6
Yayın Tarihi: 24 Nisan 2018
Emma özür dilemeye çalışsa da Izzy barışmak istemez. Izzy, Jack'i babasıyla tanıştırır. Ancak babası ikisinin ilişkisine şüpheyle bakar.
Bölüm 7
Yayın Tarihi: 01 Mayıs 2018
Carmen'in dergi lansman partisinde Emma, Izzy'yi geri kazanmak için cüretkâr bir hamle yapar. Nina'nın randevu adayları tükenince Shaun onu dışarı çıkarır.
Bölüm 8
Yayın Tarihi: 08 Mayıs 2018
Jack, Emma ve Izzy bir kilometre taşına ulaşmalarını kutlar. Ancak Izzy, banliyöye taşınmama konusunda taviz vermez. Carmen ve Dave, dadı adaylarıyla görüşür.
Bölüm 9
Yayın Tarihi: 15 Mayıs 2018
Kendisini ihanete uğramış gibi hisseden Izzy babasına açılır. Nina, Shaun'a ve Andy'ye karşı duyduğu hisleri tartmaya çalışır. Dave ve Carmen bir anlaşmaya varır.
Uyum Sancıları
Bölüm 1
/Uyum Sancıları
Yayın Tarihi: 09 Nisan 2019
Emma'nın hamileliği, cinsel durgunluğu ve bir sürprizi beraberinde getirir. Jack ve Izzy, Shaun'un yeni barında eğlenir. Emma bir iş görüşmesine gider.
En Acıklı Palyaço Gösterisi
Bölüm 2
/En Acıklı Palyaço Gösterisi
Yayın Tarihi: 16 Nisan 2019
Emma yeni komşuları gizlice izler. Nina terapistlik yapmaktan nefret ettiğini fark eder. Jack yas yogasına yedek arkadaşı Nathan ile gider.
Körlerle Sağırlar Birbirlerini Ağırlar
Bölüm 3
/Körlerle Sağırlar Birbirlerini Ağırlar
Yayın Tarihi: 23 Nisan 2019
Emma, Âlem Kulübü'ne katılmak için Carmen'in çocuklarını ödünç alır. Izzy, Nathan'ın gevşemesine yardım eder. Emma ise Jack ve Izzy'yi ikili sekse teşvik eder.
Bu Çok Aptalca ve Kesinlikle Ağlamıyorum
Bölüm 4
/Bu Çok Aptalca ve Kesinlikle Ağlamıyorum
Yayın Tarihi: 30 Nisan 2019
Nina, Shaun'un yeni iç mimarını tehdit olarak görür. Jack, Carm'ın yaramaz kızlarına bakıcılık yapar. Emma ve Izzy gizlice Gabe ile buluşmaya gider.
Loch Ness Canavarı'yla Atlantis'e Giden Noel Baba
Bölüm 5
/Loch Ness Canavarı'yla Atlantis'e Giden Noel Baba
Yayın Tarihi: 07 Mayıs 2019
Emma, Jack ve Izzy, Koç Remi'nin Çok Eşli Eğitim Kampı'na katılır ve çeşitli çok eşlilik faulleri yaptıklarını fark eder. Carm ve Nina yakınlaşır.
Yabancıları Ye, Sebzelerle Konuşma!
Bölüm 6
/Yabancıları Ye, Sebzelerle Konuşma!
Yayın Tarihi: 14 Mayıs 2019
Jack ve Emma'nın romantik jesti, komşuları rahatsız eder. Carm ve Dave, sanal bir buluşma planlar. Gabriel, Sasha'yı etkilemek için panseksüelmiş gibi davranır.
Yumurtalı Saç
Bölüm 7
/Yumurtalı Saç
Yayın Tarihi: 21 Mayıs 2019
Izzy ve Nathan'ın haylazlıkla dolu gecesi, istenmeyen sonuçlar doğurur. Jack ve Emma, Lala ve Ev Sahipleri Derneği'ne karşı bir kampanya başlatır.
Çılgın Laf Kalabalığı
Bölüm 8
/Çılgın Laf Kalabalığı
Yayın Tarihi: 28 Mayıs 2019
Izzy'nin kötü tercihleri başına iş açar. Jack ve Emma, üzücü haberleri atlatmaya çalışır. Shaun barının açılışına hazırlanırken Nina kendini ihmal edilmiş hisseder.
Ben Temel Reis'im, Sen ise Benim Güzel Ispanağım
Bölüm 9
/Ben Temel Reis'im, Sen ise Benim Güzel Ispanağım
Yayın Tarihi: 04 Haziran 2019
Izzy işinden ayrılan Nathan ile tartışır. Carm, Dave'in başarısını kıskandığını itiraf eder. Jack, babasının ölümüyle ilgili gerçeği öğrenir.
Ayrılık Acısının Aşamaları
Bölüm 1
/Ayrılık Acısının Aşamaları
Yayın Tarihi: 08 Haziran 2020
Izzy, Portland'a dönerek Nina ve Shaun ile kalır. Eski üçlü çift, Ben ve Lala'nın düzenlediği partide yüz yüze gelir.
Keyif Verici Sihirli Çay
Bölüm 2
/Keyif Verici Sihirli Çay
Yayın Tarihi: 08 Haziran 2020
Ben ve Lala konuklarını "gerçeklerini paylaşmaları" için teşvik ettiğinde partide gergin anlar yaşanır. Jack ve Emma'nın tavrı Izzy'yi çileden çıkarır.
İşler Sarpa Sarar
Bölüm 3
/İşler Sarpa Sarar
Yayın Tarihi: 08 Haziran 2020
Emma ve Jack çok eşlilere yönelik uygulamalara bakar. Nina bir kariyer koçuyla bir araya gelir. Lala tuhaf bir aile yemeğinde Izzy ile bağ kurmaya çalışır.
Ve Sizden Nefret Ediyorum
Bölüm 4
/Ve Sizden Nefret Ediyorum
Yayın Tarihi: 08 Haziran 2020
Izzy'nin yokluğunda iki bebeğe kendi başlarına bakmak zorunda kalan Jack ve Emma akıllarına estiği gibi davranma konusunda zorluk yaşar. Izzy, Lala'ya içini döker.
Angelina'yı Unutma!
Bölüm 5
/Angelina'yı Unutma!
Yayın Tarihi: 08 Haziran 2020
Jack, Emma ve Izzy ayrılık acısının karmaşık aşamalarından geçer. Nina ve Izzy gelinlik alışverişinde Lala'ya yardımcı olur.
Yıktığın Şeyin Hakkını Ver
Bölüm 6
/Yıktığın Şeyin Hakkını Ver
Yayın Tarihi: 08 Haziran 2020
Nina, Izzy konusunda Emma ve Jack'le karşı karşıya gelir. Dave hayallerini süsleyen yeni evi alma konusunda duraksar. Shaun, Nina'nın yerine geçecek bir barmen arar.
Zoru Aşmak
Bölüm 7
/Zoru Aşmak
Yayın Tarihi: 08 Haziran 2020
Ben barda Shaun'a aşk konusunda tavsiyeler verir. Nina, Izzy'ye gerçeği söyler. Dave büyük haberi Emma ve Jack ile paylaşır.
Ah, Anne!
Bölüm 8
/Ah, Anne!
Yayın Tarihi: 08 Haziran 2020
Jack ve Emma peşlerinde sürpriz bir misafirle düğüne katılır. Bekârlığa veda partisi kontrolden çıkarken Shaun erkekleri durmadan çalıştırır.
Bir Şey Söyle de Ne Söylersen Söyle
Bölüm 9
/Bir Şey Söyle de Ne Söylersen Söyle
Yayın Tarihi: 08 Haziran 2020
Shaun, Nina'ya bir ültimatom verir. Izzy ve annesi içtenlikle ve dürüst bir şekilde sohbet eder. Jack ve Emma, Izzy'yi geri kazanmak için büyük bir jest planlar.