You Me Her

3. Sezon

Bölüm 1
Yayın Tarihi: 20 Mart 2018
Emma, Seattle'da kurumsal kariyer basamaklarını tırmanırken Jack ve Izzy, Portland'daki çatı katı dairesine yerleşir. Carmen, bir komşuyla dergi işine girişir.
Bölüm 2
Yayın Tarihi: 27 Mart 2018
Boşanma belgelerinin imzalanması yaklaşırken Jack ve Emma eşyaları bölüşür. Izzy'nin geçmişinden bir sima yeniden ortaya çıkar. Nina bir buluşma deneyi gerçekleştirir.
Bölüm 3
Yayın Tarihi: 03 Nisan 2018
Düşüncesizce yaptığı bir hareket Emma'nın pişman olmasına yol açar. Dave ve Carmen ebeveynlik sorumlulukları üzerine tartışır. Izzy bir gençlik merkezinde gönüllü olur.
Bölüm 4
Yayın Tarihi: 10 Nisan 2018
Emma sırlarını Kylie'den saklar. Izzy'nin babası onun hayatının bir parçası olmaya çalışır. Jack, Izzy'nin bebek sahibi olmaya hazır olup olmadığını düşünür.
Bölüm 5
Yayın Tarihi: 17 Nisan 2018
Jack, Emma'nın açıklamaları nedeniyle sarsılırken Emma büyük bir kararla karşı karşıyadır. Izzy, kişisel yaşamını tez konusu olarak kullanır.
Bölüm 6
Yayın Tarihi: 24 Nisan 2018
Emma özür dilemeye çalışsa da Izzy barışmak istemez. Izzy, Jack'i babasıyla tanıştırır. Ancak babası ikisinin ilişkisine şüpheyle bakar.
Bölüm 7
Yayın Tarihi: 01 Mayıs 2018
Carmen'in dergi lansman partisinde Emma, Izzy'yi geri kazanmak için cüretkâr bir hamle yapar. Nina'nın randevu adayları tükenince Shaun onu dışarı çıkarır.
Bölüm 8
Yayın Tarihi: 08 Mayıs 2018
Jack, Emma ve Izzy bir kilometre taşına ulaşmalarını kutlar. Ancak Izzy, banliyöye taşınmama konusunda taviz vermez. Carmen ve Dave, dadı adaylarıyla görüşür.
Bölüm 9
Yayın Tarihi: 15 Mayıs 2018
Kendisini ihanete uğramış gibi hisseden Izzy babasına açılır. Nina, Shaun'a ve Andy'ye karşı duyduğu hisleri tartmaya çalışır. Dave ve Carmen bir anlaşmaya varır.