Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Yıldız isimde geri sayım! Beşiktaş son dakika transfer haberleri - Yeni golcü geliyor - Beşiktaş Haberleri
        1

        Santrfora Aboubakar'ı getiren, sağ bek için Valentin Rosier ile anlaşan ve Joseph de Souza'nın lisansını çıkaran Beşiktaş büyük bir bombayla transferi kapatmak istiyor.

        2

        Yönetim Aboubakar'ı kadrosuna katmış olsa da hem sakatlık ihtimaline karşı hem de kadronun genişliği için Nikola Kalinic'i de renklerine bağlamak istiyor.

        3

        Ancak bu büyük transferin önünde en büyük engellerden birisi ise yabancı sayısı ve Cyle Larin'in takımda kalma ihtimali.

        7

        İTALYA'DAN YENİ İDDİA

        İtalyan basınında çıkan haberlere göre ise Beşiktaş'ın kadrosuna katmak istediği forvet oyuncusu Nikola Kalinic’in kulübü Atletico Madrid son dakikaya kadar bekleme kararı aldı.

        8

        Beşiktaş ve Roma’nın istediği oyuncunun satışı konusunda kulübü Atletico Madrid ise taktik gereği son dakikaya kadar bekleyip, yüksek bonservis ücreti almayı planlıyor.

        9

        Luis Suarez’le forvet bölgesini takviye eden Atletico’nun Diego Costa ve Kalinic ikilisini kesinlikle elden çıkartmayı düşündüğü belirtildi.