Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Ünlü oyuncu Tom Sizemore hayatını kaybetti! Tom Sizemore kimdir ve kaç yaşındaydı? - Magazin haberleri
        1

        'Saving Private Ryan' (Er Ryan'ı Kurtarmak) başta olmak üzere birçok filmde rol alan Tom Sizemore, beyin anevrizması geçirmişti. Yoğun bakımda tedavi gören Sizemore'un yakınları aktörün kurtulması için umutların tükendiğini açıklamıştı.

        2

        UYKUSUNDA VEFAT ETTİ

        Ünlü oyuncudan acı haber geldi. Tom Sizemore'un 61 yaşında hayata veda ettiği belirtildi. Acı haberi Sizemore'un menajeri ve 15 yıllık arkadaşı Charles Lago duyurdu.

        Lago, uykusunda son nefesini verdiği sırada Sizemore'un yanında 17 yaşındaki ikiz çocukları Jayden ve Jagger ile kardeşi Paul'ün bulunduğunu açıkladı.

        Charles Lago, Tom Sizemore'un kendisi için sadece bir iş ortağı değil, aynı zamanda çok iyi bir arkadaş olduğunu da sözlerine ekledi.

        3

        "UMUTLAR TÜKENDİ" DEMİŞTİ

        Lago, birkaç gün önce Sizemore'un iyileşmesi için tüm umutların tükendiğini belirtmişti.

        Konuyla ilgili açıklamada bulunan Lago, "Doktorlar ailesini umut kalmadığını yönünde bilgilendirdi ve hayatına son verme kararını almayı önerdi. Şu an aile bu konuda bir karar verme aşamasında" demişti.

        4

        "BU ONLAR İÇİN ÇOK ZOR BİR ZAMAN"

        Tom Sizemore'un menajeri, oyuncunun ailesinin bu zorlu süreçte özel hayatlarına saygı talep ettiğini de sözlerine eklemişti. Ayrıca kendilerine ulaşan çok sayıda destek mesajı için müteşekkir olduğunu belirten Charles Lago, "Bu onlar için çok zor bir zaman" ifadelerini de kullanmıştı.

        5

        DEDEKTİFİ CANLANDIRACAKTI

        Rol aldığı 'Black Hawk Down' (Kara Şahin Düştü), 'Born on the Fourth of July' (Doğum Günü Dört Temmuz), 'Natural Born Killers' (Katil Doğanlar), 'Saving Private Ryan' (Er Ryan'ı Kurtarmak), gibi filmlerle tanınan Sizemore, hastalandığı sırada 'Impuratus' adlı filmde oynamaya hazırlanıyordu. Oyuncu, o yapımda bir dedektifi canlandıracaktı.

        Fotoğraflar: AP

        Haberi Hazırlayan: Şevval Yılmaz
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ