Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Tuğçe Tayfur Aydın'dan Ferdi Tayfur açıklaması: Babam beni harcamış gibi oldu - Son Dakik Magazin Haberleri
        1
        2

        Tuğçe Tayfur Aydın, nisan ayında babası Ferdi Tayfur'ın basın danışmanı Şirin Gözalıcı ile kavga etmişti. Aydın, aylar sonra tartışmaya dair detayları anlattı.

        3

        Tuğçe Tayfur Aydın, bazı sosyal medya kullanıcılarının kendisine; "Babanı üzme" gibi yorumlarda bulunması üzerine konuya açıklık getirmek istediğini söyledi.

        4

        36 yaşındaki müzisyen, fanlarına Şirin Gözalıcı'nın kendisiyle ilgili atıp tuttuğunu ileri sürerek karşılık verdiğini söyledi.

        5

        "ŞİRİN GÖZALICI BU OLAYI KULLANARAK BABAMI DÂHİL ETTİ"

        Tuğçe Tayfur Aydın, Şirin Gözalıcı için; "O, bu olayı kullanarak babamı dâhil etti" ifadelerini kullandı. Aydın, ayrıca bir kez daha o dönem her ne kadar Ferdi Tayfur kabul etmese de 78 yaşındaki şarkıcının; "Zamanında neden bırakıp kaçtığımı şimdi anladınız mı?" şeklindeki paylaşımlarını Şirin Gözalıcı'nın yaptırdığını öne sürdü.

        Ferdi Tayfur, nisan ayında paylaştığı videoyla mesajın kendisine ait olduğunu söyleyip; "Az önce bir yazı yayınlattım. Şirin'e yazdırdım. Söylediğim de şu; Kim ne yapar, kendine yapar, dünyada ve ahirette... Hepinizi gözlerinizden öpüyorum" açıklamasını yapmıştı.

        6

        "BABAM BENİ HARCAMIŞ GİBİ OLDU"

        Olanlardan dolayı babasının kendisinin yanında olmadığı için kırgın olduğunu söyleyen Tuğçe Tayfur Aydın; "Babam beni harcamış gibi oldu" dedi.

         "Neden kaçtığımı anladınız mı?"
        "Neden kaçtığımı anladınız mı?" Haberi Görüntüle
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ