Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Yılmaz Vural, Ekşi Sözlük yazarlarının sorularını yanıtladı - Futbol Haberleri
        19

        "Herkesi zor durumda bıraktım! Oğuz, teşekkür etti bana, 'Yayın hayatımı bitirdin' dedi. Sonra o siyasetçilerden biriyle karşılaştım, 'Bana sallamıştın TRT'de' dedi. 'Ben de niye sallamayayım? Beni bir yerlere getirmedin benim de kafam atıyor' dedim. Sonra 'Sana serbest' dedi!"

        20

        "Hocam kariyerinizdeki en ilginç olay neydi?"

        "En yakın arkadaşım Erman Toroğlu'nun beni tribüne yollamadı. İyi arkadaştık, bana nazı geçiyordu galiba."

        21

        "Hocam bu kadar kaliteli teknik direktörken neden mizahi yönünüzle öne çıkmanıza müsade ediyorsunuz?"

        "Teknik direktörler mizah yapmaz mı? Çok ciddi bir iş yapmıyoruz ki, eğlence bu. İnsanlar pazar günü gelsin de bir yerlerde eğlensinler diye varız biz."

        22

        "Yabancı sınırlaması hakkında ne düşünüyorsunuz?"

        "Yabancı sınırlaması kalksın. Tartışmak zorunda olduğumuz şey Türk oyuncu, Türk antrenör niye yetişmiyor olmalı. Küçük bir örnek: Cenk Tosun. Arkasında Negredo gibi bir oyuncu varken oynuyor. Bizim bütün derdimiz şu: Biz, ülkede uzun vadeli projelere hiç yanaşmıyoruz. İsteniyor ki her şey, hemen olsun bitsin. Altyapı çocuk oyuncağı değil."

        23

        "Hocam elinizde sihirli değnek olsa hangi takıma teknik direktörlük yapmak isterdiniz?"

        "Çocukluğumdan beri cuma namazına gider, Allah'ım 'Bana üç büyükler ya da Milli Takım'ı nasip et' diye dua ederim. Bugüne kadar olmadı ama kısmet."

        24

        "Gençlerbirliği'nden ne kadar tazminat aldınız?"

        "İlhan Cavcav benden sonra kahrından öldü, öyle bir miktar!"

        25

        "Saha kenarında geçmişte yaptığınıza pişman olduğunuz bir davranış oldu mu?"

        "1994 senesi, Antep'teyim. Beşiktaş'ı yenemezsek küme düşeceğiz. 2-1 öndeyiz, maç bitmek üzere Kubilay karşı karşıya, boş kaleye kaçırdı. Ben takla attm yerlerde! Çimleri söktüm Kubilay'ın üstüne attım! Ertesi gün sokaktayım yürüyorum, yaşlı bir kadın gördü beni dedi ki: "Aa kızım akşam namaz kılan adam bu değil miydi?" O an pişman oldum o hareketten."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ