Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Erkan Özerman hayatını kaybetti! Öldükten sonra yakılmak isteyen Erkan Özerman vasiyetini değiştirmiş - Magazin haberleri
        1

        'Best Model Of Turkey' yarışmasıyla birçok kişiyi gösteri dünyasına kazandırarak şöhret kapılarını aralayan Erkan Özerman, pankreas kanserine yakalandığını ve kanserin karaciğerine yayıldığını açıklamıştı.

        2

        Bir süredir tedavi gören Erkan Özerman yaşamını yitirdi. Özerman'ın vefatını Film-San Vakfı duyurdu. Açıklamada; "Film-San Vakfı'nın kurucularından organizatör Erkan Özerman’a Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz. Mekânı cennet olsun" denildi.

        3

        Erkan Özerman; "Hayatımın sonunu yaşıyorum. Tesadüfen doktorun bir ricasıyla 'MR çekelim' deyince çekelim dedim. MR benim kanser olduğumu söyledi. Kanser metastaz yapmış, karaciğere geçmiş. Yaşımdan ötürü doktorlar ameliyat yapmıyorlar. Çok iyi bir onkolog beni elinden geldiğince götürüyor" demişti.

        4

        Erkan Özerman; Kıvanç Tatlıtuğ, Kenan İmirzalıoğlu, Burak Özçivit, Tolgahan Sayışman, Çağatay Ulusoy, Şenay Akay, Güzide Duran, Esin Moralıoğlu ve Deniz Akkaya gibi isimleri gösteri dünyasına kazandırmıştı.

        5

        VASİYETİNİ AÇIKLAMIŞTI

        Erkan Özerman, 2013'teki bir söyleşi de öldükten sonra yakılmak istediğini açıklayarak bunu vasiyet ettiğini dile getirerek şunları söylemişti; "Teşvikiye Camii'nde herhangi bir tören yapmayın, istemiyorum. Törensiz yolcu edin dedim. Çünkü o törenler o kadar kokteyl salonlarına benziyor ki insanlar orada birbirlerine kartvizitini verip randevulaşıyorlar ve televizyonlarda reklam yaptırıyorlar. Bu kadar maskaralığı ben istemem. Beni yaksınlar! Yakmasalar ne yapacaklar ki? Getirecekler annemin babamın mezarının içine koyacaklar" açıklamasını yapmıştı.

        Erkan Özerman, vefat etmeden kısa bir süre önce vasiyetini değiştirdi. Habertürk'ün edindiği bilgilere göre; Özerman, cenazesinin İzmit'teki aile mezarlığına defnedilmek istediğini söyledi.

        Erkan Özerman'ın cenazesi, 15 Şubat saat 10'da Zincirlikuyu Gasilhanesi'nden alınarak, kılınacak cenaze namazından sonra İzmit Uzuntarla Mezarlığı'nda defnedilecek.

        6

        ERKAN ÖZERMAN HAKKINDA

        Galatasaray Lisesi ve Université Paris VIII Sosyoloji Fakültesi ve Paris Siyasal Okulu'ndan mezun oldu.

        Çeşitli gazetelerde sinema ve tiyatro eleştirmenliği, magazin yazarlığı yaptı. Ayrıca Ankara Radyosu'nda eğlence programları direktörlüğü görevlerinde de bulundu.

        1976 1. Uluslararası İstanbul Pop Müzik Festivali Başkanı, 1979 Fransız - Türk Dostluk Derneği Başkanı, 1989 Best Model of Turkey ile Best Model of the World Kurucu Başkanı ve 2001 Sportif Salon Dansları Derneği Kurucu Başkanlık görevlerini yürüttü.

        7

        Ünlü isimler acı haber sonrasında üzüntülerini dile getirdi...

        AJDA PEKKAN

        Sevgili Erkan Özerman'ı kaybetmiş olmanın derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Mekânı cennet olsun. Özermen ailesine sabırlar dilerim.

        8

        HÜLYA KOÇYİĞİT

        Sanat ve organizasyon dünyasına kalite ve birçok yetenek kazandıran, tasarımcı ve organizatör, dostum Erkan Özerman’ı kaybetmiş olmanın üzüntüsü içindeyim. O, ülkemiz için bir kültür elçisiydi. Sanat dünyası bir değerini daha son yolculuğuna uğurlayacak… Sevgili Erkan’a Allah'tan rahmet, tüm sevenlerine baş sağlığı diliyorum.

        9

        FAZIL SAY

        Erkan bey ile pek çok defa sohbetimiz olmuştu, iyi kalpli, yardımsever bir insandı. Çok üzgünüm. Işıklar içinde uyusun.

        10

        DENİZ SEKİ

        Çok kıymetli, duayen Erkan Özerman’ı kaybetmişiz..
        Ahh ne anılar ne anılar.
        Çok üzüldüm.
        Sevenlerinin başı sağ olsun.
        Mekanı cennet olsun..

        11

        AYŞE ERBULAK

        Bende çok emeği olan ondan çok şey öğrendiğim Erkan Özerman bedenen bizi terk etmiş. Sevenlerine sabır diliyorum, mekanı cennet olsun.

        12

        SEYYAL TANER

        Ülkemizin sanat ve gösteri dünyasına yön ve kalite kazandıran büyük Erkan Özerman yolun ışıklar ve yıldızlarla dolsun, ruhun şad olsun. İlişkimizde profesyonel anlamda buluşmayı bir türlü firsat yaratıp gerçekleştiremedik, her zaman dost arkadaş olduk, birbirimizi sevdik ve saydık.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ