Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap, tarihi İpekyolu üzerinde bulunan ve birçok medeniyete ev sahipliği yapan ilçelerinde turizmi canlandıracaklarını bildirdi.

        Kasap, yaptığı açıklamada, yıl boyu yerli ve yabancı binlerce turisti ağırlayan Başkentin tarihi ilçesi Beypazarı'nda turizmi hareketlendirmek için tanıtım çalışmalarına ağırlık vereceklerini belirtti.

        İlçenin doğasının harika olduğunu aktaran Kasap, "Yaylalarımız, mesire alanlarımız bulunuyor. İlçemizde köklü bir tarih ve kültür varlığına sahibiz. Konaklarımız ve hanlarımızla yerli ve yabancı turistleri ağırlayabiliyoruz. En önemlisi de Osmanlı saray mutfağından gelen yemek kültürümüzle misafirlerimizin damaklarında unutamayacakları lezzetler kalacak." ifadelerini kullandı.

        Kasap, ilçe turizmine katkı sağlaması beklenen yeni bir turizm derneğinin de kurulduğunu kaydetti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler