Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe İspanyollar duyurdu: Fenerbahçe Ansu Fati için harekete geçti - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Transfer çalışmalarına hız kesmeden devam eden Fenerbahçe'de teknik direktör Jose Mourinho'nun Barcelona forması giyen yıldız futbolcuyu kadrosunda görmek istediği iddia edildi.

        2

        İspanya'da yayın yapan Sport'un haberine göre; Fenerbahçe, Ansu Fati'nin sezon sonuna kadar kiralanmasını sağlamak için ilerleme kaydetmeye çalışıyor.

        3

        Haberde, oyuncunun Jose Mourinho tarafından çok beğenildiği ve şu anda temsilcisi Jorge Mendes ile iletişime geçerek İspanyol ismin kiralanma olasılığının değerlendirildiğini iddia edildi.

        4

        Ayrıca Barça'nın yüksek maaşların büyük bir kısmından tasarruf etmek için Ansu Fati ile yolları ayırmaya sıcak baktığı aktarıldı.

        5

        Eylül ayına kadar sakatlığı sebebiyle sahalardan uzak kalması beklenen yıldız isim ile Sevilla'nın da ciddi şekilde ilgilendiği öne sürüldü.

        6

        Geçtiğimiz sezonu Brighton'da kiralık olarak geçiren 21 yaşındaki genç futbolcu, çıktığı 27 maçta 4 gol ve 1 asistlik performans sergilemişti.