Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eskişehir'in Tepebaşı ve Seyitgazi ilçelerinde düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 5 şüpheli gözaltına alındı.

        İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, Tepebaşı ilçesinde 3 kişinin evlerinde uyuşturucu ile ruhsatsız tabanca bulundurdukları bilgisine ulaştı.

        Bu kişilerin evlerinde ve üzerlerinde yapılan aramalarda ⁠2 ruhsatsız tabanca ve bu silahlara ait 2 şarjör, 4 tabanca fişeği, 29,1 gram sentetik uyuşturucu, 2 uyuşturucu kullanma aparatı, 3 pürmüz çakmak ile esrar öğütme aparatı ele geçirildi.

        Söz konusu 3 şüpheli hakkında "uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak" ve "Ateşli Silahlar ve Bıçaklar ile Diğer Aletler Hakkında Kanun'a muhalefet" suçlarından yasal işlem başlatıldı.

        Seyitgazi ilçesinde ise İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, 2 şüphelinin araçla uyuşturucu getirecekleri bilgisine ulaştı.

        Bu aracı tespit ederek durduran ekipler, yaptıkları aramada ⁠100 sentetik uyuşturucu hap buldu. 2 şüpheli hakkında "uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak" suçundan işlem başlatıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler