Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Kültür-Sanat Sinema Extraction 2 ne zaman çıkacak? Extraction 2 vizyon tarihi açıklandı! Extraction 2 filmi konusu nedir ve oyuncuları kimler?
        1

        Extraction 2 filmi için heyecanlı bekleyiş başladı. İlk filmde paralı asker Tyler Rake'in, Hindistan'ın en büyük uyuşturucu kaçakçısının kaçırılan oğlu Ovi Mahajan'ı, Bangladeş'ten kurtarmak için görevlendirilmesi konu alınmıştı. İşte Netflix’te izleyiciyle buluşacak olan serinin devam filmi Extraction 2’ nin konusu oyuncu kadrosu ve ne zaman yayınlanacağı hakkında bilgiler…

        2

        EXTRACTION 2 KONUSU

        Extraction 2, zorlu bir görevle karşı karşıya olan paralı asker Tyler Rake'in (Chris Hemsworth) hikayesini konu ediyor. Yaşadıklarından sonra mucizevi bir şekilde hayatta kalan özel eğitimli paralı asker Tyler Rake, tehlikeli yeni bir görev için geri döner. Tyler’dan, acımasız bir gangsterin ailesini tutuldukları hapishaneden kurtarması istenir. Tyler kendisine verilen görevi başarıyla yerine getirebilmek için, askeri ve stratejik becerilerini kullanmak zorunda kalacağı zorlu bir maceraya atılır.

        3

        EXTRACTION 2 NE ZAMAN VİZYONA GİRECEK?

        Heyecanla beklenen Extraction 2 filmi 16 Haziran Cuma günü dijital medya platformu Nexflix’te izleyiciyle buluşacak.