Fenerbahçe'de transfer gündemi! Kent, Zapata, Livakovic, Origi....
Süper Lig'de sezonun sonuna yaklaşılırken takımlar da transfer için çalışmalara başladı. Bir yandan şampiyonluk mücadelesini sürdüren Fenerbahçe bir yandan da yeni sezonun planlamasına geçti. Rotasını Avrupa'ya çeviren Sarı-lacivertliler yıldız isimlerin peşine düştü. Ağırlıklı olarak hücum hattına yoğunlaşan Fenerbahçe, kaleci transferi transferinde de yıldız bir ismi gündemine aldı. İşte detaylar...

Sarı-lacivertliler, tecrübeli kanat oyuncusu için somut adım atmış durumda.

Fildişili oyuncunun temsilcisi Fenerbahçe’nin daveti üzerine İstanbul’a geldi ve Trabzonspor maçını da tribünden takip etti.

Sekiz yıldır Londra kulübünün formasını giyen yıldız futbolcu, Palace ile tüm kulvarlarda toplamda 458 maça çıktı.

Zaha, söz konusu 458 mücadelede 90 gol atarak 76 asist yaptı.

DUVAN ZAPATA | ATALANTA | 32 YAŞINDA
Sarı-lacivertliler'in İtalya Ligi Serie A'da Atalanta forması giyen Kolombiyalı santrfor Duvan Zapata ile ilgilendiği iddia edildi.

2015 yılından bu yana Serie A'da forma giyen Zapata'nın Atalanta ile olan sözleşmesi 2024 yılının haziran ayında sona eriyor.

Kolombiyalı golcünün 1 yıllık sözleşmesi kalırken bu durumun uygun maliyetle transfer için avantaj olduğu dile getirildi.

Oyuncunun menajeri ile olan görüşmenin olumlu geçtiği, karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı ve transfere prensip olarak sıcak yaklaşıldığı bilgisi de geldi.

DIVOCK ORIGI | MILAN | 28 YAŞINDA
Gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de forvet hattı için flaş bir isim gündeme geldi.

İtalyan basınından La Gazzetta della Sport'un haberine göre Fenerbahçe, Milan'ın Belçikalı forveti Divock Origi'yi transfer etmek istiyor.

Milan'ın geçirdiği kötü sezonun ardından takımdan ayrılması planlanan Origi için İtalyan devinin 7-8 milyon euro arasında bir gelir beklediği aktarıldı.

Bu sezon Milan formasıyla 35 resmi maça çıkan 28 yaşındaki golcü oyuncu, bu maçlarda 2 gol 1 asist kaydetti.

DOMINIK LIVAKOVIC | DINAMO ZAGREB | 28 YAŞINDA
Fenerbahçe, 28 yaşındaki Hırvat kaleci Dominik Livakovic'in transferinde kulübü Dinamo Zagreb ile görüşmelerde önemli mesafe kaydetti.

Yaklaşık 10 milyon euro serbest kalma bedeli olan Livakovic, Katar'da düzenlenen Dünya Kupası'ndaki performansıyla dikkatleri üzerine çekmişti.

Dinamo Zagreb ile sözleşmesi 2024 yılında bitecek olan Hırvat kaleci 33 maçta kalesinde 26 gol görürken 11 maçta kalesini gole kapattı.
