Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'den son dakika transfer haberleri - Cristian Medina hamlesi - Cristian Medina kimdir? - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Fenerbahçe için flaş bir transfer iddiası gündeme geldi. Sarı lacivertliler, Boca Juniors'ta forma giyen 22 yaşındaki Arjantinli orta saha Cristian Medina'yı kadrosuna katmak istiyor.

        2

        Fenerbahçe, Fred'in yanına orta saha bölgesini güçlendirebilecek potansiyele sahip Medina’ya göz dikti.

        3

        Cesar Luis Merlo'nun haberine göre; Sarı-Lacivertliler, Cristian Medina için kulübü Boca Juniors'a bonuslar dahil 11 milyon dolar teklif etti.

        4

        Fenerbahçe'nin Medina konusunda oyuncu tarafına sözlü bir teklif yaptığı ve Boca Juniors'un ise pazarlıklara 15 milyon Euro'dan başladığı belirtildi.

        5

        2020 yılında Boca Juniors'a transfer olan 22 yaşındaki Tangocu, geçtiğimiz sezon tüm kulvarlarda çıktığı 26 maçta 3 gol - 4 asistlik performans sergiledi.

        6

        Piyasa değeri 10 milyon Euro olan Cristian Medina, hem merkez orta saha hem de on numara pozisyonlarında oynayabiliyor. Kulübü ile 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunan genç oyuncu, 152 maçta 9 gol ve 11 asist kaydetti. Güncel olarak Arjantin U23 forması da giyen oyuncu, 2024 Paris Olimpiyatları’nda 4 maçta görev aldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ