Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Objektife Takılanlar Hazal Subaşı: Oğuzhan ile mutluyuz - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Nazif Şahin Karpuz'un haberine göre; Kısa bir süre önce aşk yaşadıkları ortaya çıkan oyuncu Hazal Subaşı ile şarkıcı Oğuzhan Koç, katıldıkları bir etkinlikte objektiflere yansıdı.

        2

        Defne Samyeli ve Cem Davran gibi ünlü isimlerin katıldığı geceye, Gizem Karaca ile giden Hazal Subaşı, daha sonra içeride sevgilisi Oğuzhan Koç ile buluştu.

        3

        "HER ŞEY ÇOK GÜZEL GİDİYOR"

        Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Hazal Subaşı, birlikteliğiyle ilgili sorular karşısında; "Her şey çok güzel gidiyor, mutluyuz" ifadelerini kullandı.

        4

        "ARAMIZDA KÜSLÜK OLMAZ"

        Hazal Subaşı ayrıca Gizem Karaca ile arkadaşlığı hakkında övgü dolu sözler sarf edip; "Gizem Karaca, güzel bir arkadaşlığımız var böyle zamanlarda birbirimize destek veririz aramızda küstük olmaz o yüzden arkadaşlığımız uzun sürüyor" dedi.

        5

        "GEREKEN SÖYLENDİ"

        Geceye katılanlar arasında heykeltıraş Emre Yusufi de vardı. Geçtiğimiz haftalarda oyuncu Nilperi Şahinkaya ile birlikteliklerini sona erdiren Yusufi, gazetecilerin, "Nilperi hanımla ayrılığınız hakkında neler söyleyeceksiniz?" şeklindeki sorusuna; "Gereken söylendi. Konuşmak istemiyorum" sözleriyle karşılık verdi.

        6

        Defne Samyeli