Icardi'den Messi paylaşımı!
Arjantin'in Dünya Kupası'nı kazanması Galatasaraylı futbolcu Mauro Icardi'yi de sevince boğdu. Tangocu yıldız, maçın ardından Instagram hesabından paylaşımda bulunarak, Messi ve Arjantin Milli Takımı'mı tebrik etti.

Tangocular'ın maçtaki gollerini Messi (2) ve Di Maria kaydederken, Horozlar'ın golleri Mbappe'den geldi.

Arjantin'in 35 yaşındaki süper yıldızı Lionel Messi, Dünya Kupası'nı kazanarak mücadele ettiği tüm kulvarlarda şampiyonluk yaşamayı başardı.

Maçın ardından Messi ve arkadaşlarına tebrik mesajları yağarken, Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi'den de Messi paylaşımı geldi.

Instagram hesabından yaptığı paylaşımda vatandaşı Lionel Messi'yi öven Arjantinli futbolcu, "İşte şampiyon Arjantin. Tebrikler Messi. Bu kupayı en fazla sen hak ettin. Bunun için çok mücadele verdin." ifadelerini kullandı.

WANDA NARA, MESSI FORMASIYLA İZLEDİ
Öte yandan geçtiğimiz ay Icardi'den boşanan Wanda Nara ise Arjantin ile Fransa arasındaki final maçını tribünden takip etti.

Çocuklarıyla birlikte ülkesi Arjantin'i destekleyen Wanda Nara'nın Messi forması giymesi ise dikkat çekti.