Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        1'inciLig'de pazar günü deplasmanda oynayacağı Tuzlaspor maçını kazanarak galibiyet serisini 4 haftaya çıkarmayı hedefleyen Altay'da Teknik Direktör Yusuf Şimşek'in kıyafet totemi yapması dikkat çekti. Siyah-beyazlı kulüpte bu sezon çalışan 4'üncü teknik adam olan Yusuf Şimşek, ilk maçına siyah renkteki eşofman takımıyla çıktı. Altay bu karşılaşmada evinde Boluspor'a 1-0 mağlup oldu.

        Tecrübeli teknik adam bir sonraki hafta İstanbul'da oynanan Adanaspor müsabakasında ise siyah alt, kırmızı üst eşofman ve siyah yelek giyerek saha kenarında görev yaptı. Adanaspor karşısında alınan 1-0'lık galibiyet ardından teknik direktör Yusuf Şimşek iç sahadaki 2-1'lik Keçiörengücü ve  1-0'lık Şanlıurfaspor zaferlerinde aynı kombini tercih etti. Giydiği kıyafetin uğruna inanan Şimşek, takımına 9 puan kazandırdı.

        DHA-Spor - Türkiye-İzmir -

        2024-01-18 11:40:48

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler