Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Moonbin kimdir, neden, nasıl öldü ve kaç yaşındaydı? K-Pop grubu Astro'nun solisti Moonbin öldü mü ve ölüm nedeni ne, belli oldu mu?
        1

        K-Pop dünyası Güney Koreli şarkıcı Moonbin'den gelen haberle sarsıldı. Oyunculuk ve modellik de yapan ve Astro grubunda yer alan 25 yaşındaki sanatçı, yaşamını yitirdi. Söz konusu olaya ilişkin ilk bilgileri bir araya getirdik. İşte, detaylar...

        2

        MOONBIN NEDEN ÖLDÜ?

        Güney Kore polis birimlerinin açıklamasına göre Moonbin'in cansız bedeni, yerel saatle 20:10'da evinde bulundu.

        İlgili açıklamada herhangi bir cinayet izine rastlanmazken Moonbin'in intihar etmiş olabileceğinden şüpheleniliyor.

        3

        MOONBIN KİMDİR?

        Moon Bin, 26 Ocak 1998'de Chungbuk Eyaleti, Cheonju'da doğdu. Eski bir YG Stajyeri ve rap yarışması Unpretty Rapstar'ın ikinci sezonunun finalisti olan Moon Sua adında küçük bir kız kardeşi var.

        Hanlim Çoklu Sanat Okulundan mezun oldu.

        Annesinin etkisiyle Moon Bin, 2004 yılında çocuk model ve Ulzzang olarak çıkış yaptı. 2006'da, TVXQ'nun "Balloons" adlı şarkısının klibinde yer aldı.

        4

        2009'da ilk oyunculuk rolünü Kim Bum'un oynadığı karakterin genç versiyonunu canlandırdığı Boys over Flowers adlı Kore dramasında gerçekleştirdi.

        Moon Bin, beşinci sınıftan beri Fantagio stajyeri olarak eğitim gördü. Şirketin erkek grup projesi iTeen'e katıldı ve Fantagio tarafından iTeen Photo Test Cut ile tanıtılan ikinci stajyer oldu.

        5

        Astro ile ilk çıkışını yapmadan önce Moon Bin, grubun geri kalanıyla birlikte To Be Continued adlı bir web dramasında rol aldı.

        Moon Bin, 23 Şubat 2016'da altı üyeli erkek grubu Astro'nun bir parçası olarak çıkış yaptı. İlk epleri Spring Up başlık şarkısı "Hide & Seek" dahil beş şarkı içeriyordu.

        Haberi Hazırlayan: Mete Ertunç Sevilir
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ