Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Özel İçerikler Serdar Ali Çelikler Müthiş Osimhen hamlesi.. FB ve BJK ne yapmalı?
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Osimhen büyük bir isim ve tüm Avrupa'da en sürpriz transfer hamlesi olur. G.Saray çok önemli bir hamle yaptı. Icardi gidiyor mu? Onun durumu ne olacak? Bunlar gelecekte tartışılır. Şu an taraftar için keyfini çıkarma zamanı..

        Immobile - Osimhen güzel rekabet olur.

        Yakın tarihe kadar Osimhen konusu Arabistan'a transfer üzerineydi. Böyle bir imkan doğdu; tartışmalardan bunalmış yönetim de yine büyük bir maliyetle sadece santrafor mevkisine yıllık 25 milyon Euro maaş bütçesi verme pahasına işi bitirdi.

        Bazı Fenerliler'de saçma bir eleştiri gözlemliyorum. "Nesyri yerine alsaydık.." diyenler var. O dönem Osimhen'in böyle boşta kalacağı düşünülemezdi. "Kiralar mısınız sorusu bile sorulamazdı. Pazarlık 60 milyon Euro'dan başlardı. Yani Nesyri'nin alındığı dönemde Osimhen hayal dahi edilemezdi.

        "Dzeko'yu satalım Osimhen'i alalım" ise saçma sapan bir önerme. Üzerinde durmaya değmez sosyal medya gazı. Peki Fenerbahçe ne yapacak? Cevap basit: Kendi işini yapacak.. Alması gereken 8 numara transferini bitirecek ve mümkünse sol stoper / sol bek takviyesi ile eksiksiz mücadeleye girecek.

        Beşiktaş da sol bekini ve sağ kenar hücumcu eksiklerini gidermeye uğraşacak.

        Biz de kayyum sınırındaki Anadolu takımlarımızın berbat zeminlerinde, rezil hakemlerimiz, regülasyonsuz ligimiz ve siyaseten yollanmış liyakatsiz tiplere iş kapısı olmuş TFF'mizin yaşattığı sorunları; büyüklerimizin 'yıldız'ları ile örtmeye çalışacağız.