Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Özel İçerikler Serdar Ali Çelikler Mourinho'yu ciddiyete davet ediyorum

        Fenerbahçe Mourinho'yu dişlerinin bir kaçının dolgusunu yapması ve belki biraz beyazlatması için usta - tecrübeli bir diş hekimi olarak çağırdı. Gelinen noktada 11. resmi maç sonunda bu dişçi çenenin tüm dengesini bozdu. Gereksiz implantlar yapmaya çalıştı. Dolgu yapacağı 2 diş yerine bambaşka tedaviler uygulamaya kalktı. Osayi'yi bitirme noktasına getirdi. İrfan'ı bitirme noktasına getirdi. Çoktan hakettiği ilk 11'e aldı yine ilk oyundan onu çıkardı. Becao'yu kaybetme noktasına getirdi.

        Şimdi Dijku'yu kaybetme noktasına getiriyor.

        Tadic'i bir kez bile sol önde oynatmadı.

        Kulübün 20 milyon Euro'sunu En Nesyr'ye gömdürdü.

        Maximen'e 8 milyon Euro gömdürdü.

        Fener'e imza attığında "Bu forma benim tenim, sizin hayalleriniz bundan sonra benim hayallerim" dedi. Korkunç bir hayal kırıklığı yarattı. USG maçında belki bir Nesyr bonservisi parasına kurulmuş rakip karşısında 25 dakika iğrenç bir futbol oynattı. USG kalecisinin kazak renginin kırmızı olduğunu 10. dakikada görebildik. Bir türlü oyun kuramayan, ileriye top taşıyamayan takımını 25 dakika boyunca izledi. 26. dakikada duran toptan Çağlar golü atmasa son derece sıkıntılı gidecek maç, muhtemelen skor olarak da negatif biçimde gelişecekti.

        Dünya tarihinin en önemli hocalarından biri başka bir klonunu göndermediyse inanılmaz bir biçimde geri gidiyor. Takımı da geri götürüyor. Önde oynamayı - baskılı futbolu beklemiyoruz. Mourinho takımı olduğunun farkındayız. Ama bari USG gibi takımlar bu kadar rahat top oynayamasın. Bu kadar rahat pozisyona giremesin. Fenerbahçe'de takım içinde sorun yaratan kadro tercihleri arttı. Almanların "çalışıyorsa tamir etme" deyiminin aksine iyi giden işleri bozup tamir edilmesi gerekenleri edemedi. Artık daha sorunlu bir takım var. Fred mesela 3 maçtır dökülüyor. Amrabat dışında hazır oyuncu yok. Nesyri maalesef yeni İslam Slimani olma yolunda ileliyor. Bu Mourinho benim tanıdığım ve hayran olduğum kişi olamaz.

        • Amacı tazminatını alıp gitmekse aramızda para toplayıp gönderelim. Arabistan'a mı gidiyor nereye gidiyorsa gitsin.

        • Böyle bir amacı yoksa ve gerçekten bitikse 2 sezon önce Roma ile UEFA Kupası'nı nasıl alabildi?

        • Muhtemelen bu halin sebebi burayı küçümsemesi ve bir türlü konsantre olamaması. Ligin o kadar da kolay olmadığını gördü.

        Yapması gereken ciddiyete geri dönmesi. İşleyeni bozmak yerine katkıda bulunması. Küstürülen oyuncuları yeniden oyuna dahil etmesi. Bunları yaparsa toparlamaması mümkün değil.

        Yok düzelmeyecekse, ciddiyetle işine sarılmayacaksa, imza gününde dediği gibi bu formayı 'teni' olarak hissetmeyecekse gitsin..