Özlem Ada Şahin ile Berkay Şahin dava açacak
Berkay Şahin ile Özlem Ada Şahin, kızları Arya'nın üzerine yatak odasında bulunan dolap kapağının düşmesi sonucu yüzünden ve boynundan yaralanması hakkında açıklamalarda bulundu
"DAVA EDECEĞİM!"
Özlem Ada Şahin de sosyal medya hesabından yayınladığı gönderi ile mobilya firmasına tepki gösterdi.
Kızının moraran yüzünü takipçileriyle paylaşan Şahin, "Baştan beri sürekli bir problem yaşadık. Mobilyalar eksik geldi. Elimde dekontlar var sürekli. Monte eden ekibiniz bile, 'Parçalar eksik, sorunlu' diyerek, sürekli şikayette bulundu. Hepsi elimde... Üzerine bir de bu durduk yere çocuğumun suratına düştü. Sakın benim yaptığım hatayı yapmayın arkadaşlar, çok dikkatli seçin! Çocuğum söz konusu burada. Elim, ayağım titriyor. Allah beterinden korusun. Dava edeceğim sizi!" ifadelerini kullandı.
"ÜÇÜNCÜ ÇOCUK" AÇIKLAMASI
Öte yandan Özlem Ada Şahin, geçtiğimiz aylarda yaptığı paylaşımla kafaları karıştırmıştı.
Yayınladığı videoda karnını tutan Şahin, bir takipçisinin, "Bence hamilesin" yorumuna, "Değilim, olsam söylerdim. Elbise potluk yaptı, hepsi bu" yanıtını vermişti.
"İKİMİZ DE KALDIRACAK DURUMDA DEĞİLİZ"
Özlem Ada Şahin, "Arya bir kardeşi daha kaldırabilecek değil" yorumuna ise, "İkimiz de kaldıracak durumda değiliz" şeklinde esprili bir cevap vermişti.