Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol RESMİ AÇIKLAMA GELDİ! Messi, Barcelona'ya dönecek mi? - Son dakika spor haberleri - Futbol Haberleri
        1

        Arjantin ile 2022 Dünya Kupası'nı kazanan yıldız oyuncu Lionel Messi'nin sezon sonunda Barcelona'ya dönüp dönmeyeceği iddialarına kulüp başkanı Joan Laporta yanıt verdi.

        2

        Altyapı da dahil 21 yıl boyunca terlettiği Barcelona formasına 2021-2022 sezonunda veda eden Lionel Messi bedelsiz bir şekilde Fransız devi Paris Saint-Germain'e transfer olmuştu.

        3

        Transfer olduğu günden bu yana Barcelona'ya dönüşü konuşulan Messi için Barcelona Başkanı Juan Laparto'dan açıklama geldi.

        4

        Barça Tv'ye konuşan Laporta, "Messi'nin Barcelona'ya dönmesini elbette istiyorum ama bir beklenti yaratamayız. Şu anda Paris Saint Germain'in oyuncusu ve bu çok karmaşık bir konu." ifadelerini kullandı.

        5

        "BURADA 'MESSI' OLDU"

        Messi'nin Barcelona'da büyüdüğünü hatırlatan Laporta, "Leo, artık bir dünya şampiyonu ve tüm zamanların en iyi futbolcusu. Onun adına gerçekten çok mutluyuz. O, Barcelona'da yetişti ve herkesin bildiği oyuncu haline burada geldi. Leo'nun hala Barcelona'yı yürekten sevdiğine inanıyorum. Ona yeniden sahip olmayı tabii ki de isteriz. Bakalım önümüzdeki süreç neler gösterecek." ifadelerini kullandı.

        6

        Yıldız oyuncu Lionel Messi 21 yıl terlettiği Barcelona forması ile 778 maça çıkmış 672 gol ve 303 asistlik performans göstermişti.