Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Basketbol Türkiye - Avustralya basket maçı: A Milli Kadın Basketbol maçı saat kaçta, hangi kanalda? - Basketbol Haberleri

        Türkiye - Avustralya kadın basketbol takımları 2018 FIBA Dünya Kupası B Grubu'nda son maçlarına çıkacaklar. Milli maç öncesi; Türkiye - Avustralya basketbol maçının kanalı, saati ve yayıncı kuruluşu araştırılıyor. Peki; A Milli Kadın Basketbol takımızın maçı yani Avustralya - Türkiye basketbol maçı hangi kanalda, ne zaman saat kaçta? İşte detaylar...

        TÜRKİYE- AVUZSTRALYA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

        A Milli Kadın Basketbol Takımı, 2018 FIBA Dünya Kupası B Grubu'ndaki son maçında yarın (25 Eylül) Avustralya ile karşılaşacak.

        İspanya'nın Tenerife kentinde düzenlenen turnuvaya Arjantin'i 63-37 mağlup ederek başlayan ancak sonrasında Nijerya'ya 74-68 yenilen ay-yıldızlılar, yarın önemli bir sınava çıkacak.

        REKLAM

        TÜRKİYE - AVUSTRALYA MAÇI HANGİ KANALDA?

        Milliler, TSİ 13.30'da Santiago Martin Arena'da yapılacak mücadelede, gruptaki 2 maçını da kazanan Avustralya ile karşı karşıya gelecek. Maç TRT Spor'dan naklen yayınlanacak.

        Organizasyonda grubunu ilk sırada bitiren takımlar, doğrudan çeyrek finale yükselecek. Gruplarda 2 ve 3. sırayı alan ekipler ise çeyrek finale yükselmek için eleme maçı oynayacak. Sonuncular ise elenecek.

        Türkiye, ikinci olursa A Grubu'nun üçüncüsü, üçüncü sırada yer alırsa da A Grubu'nun ikincisiyle 2. turda mücadele edecek.

        Haberi Hazırlayan: Mehmet Kerem Hançer
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ