Canını zor kurtaran kurye: Kalıcı hasarım olacak
Pendik'te trafik kavgasında otomobil ile park halindeki çekici arasında sıkışarak ağır yaralanan motokurye Fatih Ferah, yaşadığı dehşet anlarını anlattı. Sürücünün emniyette verdiği ifadesinde yalan söylediğini iddia eden Ferah, "Hayati tehlikem yok ama ameliyat söz konusu olabilir, akciğerimden dolayı. Kalıcı hasarım olacak gibi gözüküyor" dedi
ABONE OLPendik Çamçeşme Mahallesi'nde 8 Şubat'ta meydana gelen olayda, motokurye Fatih Ferah ile otomobil sürücüsü Vedat Kızıl arasında trafikte tartışma çıktı.
Tartışmanın büyümesi üzerine motokurye Fatih Ferah, otomobilin sağ aynasını kırdı. Buna sinirlenen otomobil sürücüsü Vedat Kızıl, aracıyla çarptığı motokurye Ferah'ı park halindeki çekici ile kendi aracı arasında sıkıştırdı. Ağır yaralanan motokurye hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken, gözaltına alınan otomobil sürücüsü Vedat Kızıl çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Tedavi gördüğü hastanede yaşadığı dehşet anlarını anlatan motokurye Fatih Ferah, "Öncesi var olayın tekrar anlatayım sizlere. Taksici ile tartıştıktan sonra bu arkadaş, bana çarptığında ki videodaki kurye arkadaş ile de münakaşaya giriyor. Ben önlerine geçerek, kuryeye devam etmesini söylüyorum. Otomobilli arkadaş, 100 metre ileride, yukarıda, trafiği ve akışı beklemeyip, benim motoruma arkadan çarptı. Ben normal bir şekilde, ‘Abi ne yapıyorsun? İyi misin? Ben sizin tartışmanızı, kavganızı ayırıyorum. Sen bana bu şekilde yaklaşıyorsun’ diyerek kendisini uyardığımda tekrar bana arkadan çarpıp, aşağı doğru devam etti. İkinci kez motoruma çarpıp devirdi. Bur sırada aynam kırılıyor, ayaklığım ve takozum kırılıyor. Sonrasında olay aşağıda devam ediyor. Halkımız, sosyal medyada buradan itibaren olayı görüp beni suçluyor. Öncesi, anlattığım gibi" dedi.