Habertürk
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde "Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması Ödül Töreni'’nde bir konuşma yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Gazze'de zulmün ve soykırımın bir an önce son bulması için ne yapılması gerekiyorsa onu yapmayı kararlılıkla sürdüreceğiz. Türkiye olarak kardeş Filistin halkına gereken her türlü desteği vereceğiz" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Batılı güçlerin sessizliği karşısında şımardıkça şımaran, her gün daha da haydutlaşan İsrail yönetimi soykırım politikasına ramazanda da devam ediyor." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğanın konuşmalarından öne çıkan başlıklar şöyle:

Read more!

Kur'an-ı Kerim'in nazil olduğu, bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesini, milletimiz, alem-i islam ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bu mubarek gecenin başta Gazze ve Filistin olmak üzere Suriye, Lübnan, Somali'de ve birçok yerde zulme kahramanca direnenlere, müslümanlar arasında daha fazla vahdete vesile olmasını temenni ediyorum.

"FİLİSTİNLİ KARDEŞLERİMİZİN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Gazze'nin ayakta kalan son binaları da yok ediliyor. Her gün daha da haydutlaşan İsrail yönetimi soykırım politikasına Ramazan'da da devam ediyor. İsrail insanlık dışı son saldırılarında maalesef çoğu çocuk ve kadın 700'ün üzerinde kardeşimiz şehit oldu. Tüm şehitlere yüce Allah'tan rahmet yaralılara acil şifalar diliyorum. Şunu herkes bilsin ki sonuna kadar Filistinli kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ