Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Genç bir kadın olmasına rağmen 8 yaşında gibi duran Shauna'nın ilginç öyküsü | Dış Haberler
        1

        Shauna Rae, dünyada nadir görülen bir durumdan muzdarip. Henüz altı aylık bir bebekken hayatında bir dizi sonuç bırakan agresif bir beyin kanseri formuyla şiddetli bir savaşla karşı karşıya kaldı.

        2

        Henüz yeni doğmuş olmasına rağmen bir dizi kemoterapi geçirdi. Beyninde bulunan tümör, vücutta büyümeden sorumlu hipofiz bezini de etkilemişti. Bu durum Shauna'nın yaşıtları gibi büyümesi ve gelişmesini ciddi anlamda sekteye uğratmıştı.

        3

        Shauna aslında 23 yaşında ancak bedeni 8 yaşındaki bir kız çocuğunun bedenine hapsolmuş gibi. Shauna her ne kadar kendisiyle barışık olsa da insanlara sürekli kendisinin küçük bir kız çocuğu olmadığını hatırlatmanın yorucu olduğunu söyledi ve şunu ekledi;

        4

        Beni gördüğünüzde ailesiyle eğlenceli ve çılgın vakitler geçiren normal ve küçük bir kız olduğumu düşünürsünüz ama gerçek şu ki ben küçük bir kız değil, bir kadınım.

        5

        Ancak Shauna'nın yaşamak zorunda olduğu tek zorluk bu değil. Kendisine uygun bir partner bulmak da aynı şekilde zor.

        6

        Shauna bir zamanlar 27 yaşındaki Dan Swygart ile beraberdi ancak birlikte normal gözükmüyorlardı ve bu da toplum tarafından rahatsız edici olarak algılandı. Gelen eleştiriler hatta nefrete yönelik söylemler çiftin ayrılmasına neden oldu.